Artista Nelly Ciobanu a lansat cel mai recent single intitulat “Get that feeling”. Piesa este creată într-un stil diferit de cel obişnuit interpretei, pentru care a lucrat mult la perfecţionarea limbii engleze. Melodia este creată de Vano Tek şi Ivan Caragia. Artista din Basarabia a declarat că a ascultat mai multe piese semnate de ce 2 producători şi i-a plăcut ce a auzit. Intepreta a plecat la Bucureşti pentru a face înregistrările în studio.

“I-am găsit pe net şi am asculta mai multe piese a băieţilor pentru a înţege care este stilul lor. I-am contactat şi în scurt timp a început colaborarea cu Vano Tek şi Ivan Caragia. Piesa este una diferită de ce am făcut până acum şi sper să prindă deoarece sună foarte bine. Mi-a plăcut să colaborez cu aceşti băieţi, căci sunt foarte creativi şi serioşi când este vorba despre produsele sale”, a declarat Nelly Ciobanu pentru UNIMEDIA.

Basarabeanca planifică să lanseze piesa şi peste hotarele Republicii Moldova. Melodia se va bucura şi de un videoclip, care artista promite a fi unul diferit de ce a făcut până acum.

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: