Probabil toată lumea are un interpret, un actor, un politician sau o oarecare vedetă care îi este dragă. Îi ascultă muzica, îi privește filmele sau este atent la discursurile acestuia, dar mai sunt și oameni care gândesc că toate acestea sunt prea puține și cel mai bine ar fi să semene leit cu idolii săi. Vezi 14 oameni care au cheltuit zeci de mii de dolar

Ashley Horn – Lindsay Lohan 

Acestă tânără este o rudă îndepărtată a actriței Lindsay Lohan, chiar dacă aveau câteva trăsturi comune, Ashley Horn a decis să cheltuiască 25 000 de dolari pentru a semăna mai mult cu renumita sa verișoară. 

Deborah Davenport – Kate Winslet

 

Cu siguranță Winslet este o actriță fenomenală, dar nu cred că se merită să cheltuim 15 000 de dolari pentru a semăna cu vedeta. Dar, Deborah Davenport a făcut-o și pe asta. O fi arătând acum un pic ca și Kate, dar tot sunt slabe șansele că Leonardo DiCaprio o va salva.

Donna Marie Trego – Lady Gaga 

 

Unii oameni ar face orice pentru un loc de muncă! Donna Marie Trego tot a făcut imposibilul, a cheltuit 60 000 de euro ca să preia identitata interpretei Lady Gaga și a încercat să-și falcifice și actele pentru a călători peste tot cu acest nume.

Herbert Chavez – Superman

Herbert Chavez a avut un super-erou favorit încă de la vârsta de trei ani și a decis că ar fi foarte să semene mai mult cu acesta – Superman. Herbert a avut 17 intervenții chirurgicale pentru a prelua chipul lui Superman, dar probabil nu prea i-a reușit.

Iordania James Parke – Kim Kardashian 

 

De la „înfiorător” la „mai ciudat”, așa am putea descrie intenția Iordaniei James Parke, care a cheltuit 150.000 dolari pentru o intervenție chirurgicală pentru a arăta ca Kim Kardashian

Lisa Connell – Demi Moore 

 

În 2006, Lisa Connell a fost diagnosticată cu cancer la creier. Deci, ce face ea? Înainte de moarte, cheltuiește 64.000 dolari pentru o intervenție chirurgicală pentru a arăta ca Demi Moore. Nu se știe ce-a fost în capul fetei, dar Moor a aflat de existența acesteia și chiar a contactat-o.

Mike și Matt Schlepp – Brad Pitt

 

Gemenii Mike și Matt au decis să renunțe la 10.000 de euro (fiecare) pentru a arăta ca celebrul actor – Brad Pitt. Ei au încercat să pătrundă în industria filmului, dar din păcate nu prea au avut succes, dar cu siguranță tinerii vor mai încerca la cât de perseverenți sunt. 

Kitty – Jennifer Lawrence

 

Kitty a cheltuit 25.000 dolari în 2014, pentru a arăta ca protagonista filmului Hunger Games, deși nu prea credem că Peeta sau Gale vor lupta pentru ea. Ei bine, este și ea drăguță, la ce i-o fi trebuit să arate ca Katniss Everdeen?

Mikki Jay – Michael Jackson

Mikki Jay a cheltuit 8.000 de lire sterline pentru a avea un chip asemeni Regelui Pop, pentru aceasta și-a pus două implanturi în obraji, un transplant de piele și două intervenții chirurgicale pe nas pentru a semăna cu Michael Jackson. 

Myla Sinanaj – Kim Kardashian

Myla Sinanaj este ex-prietena lui Kris Humphries, acum fostul soț a lui Kim Kardashian. În 2013, Myla a decis să renunțe la 30.000 dolari pentru a semăna mai mult cu Kim! O grămadă de bani, acum apare marea întrebare: La ce-ți folosește să semeni mai mult cu fosta soție a fostului tău iubit?

Nicholas Ryan – Ryan Gosling

 

Nicolae este unul din puținele persoane care nu a depășit limitele bunului simț pentru a arăta ca o celebritate, dar și el a încercat. A cheltuit 5.000 dolari pentru o intervenție chirurgicală pentru a semăna cu simpaticul Ryan Gosling

Octomom – Angelina Jolie

 

Toți o cunosc pe Nadya Suleman, femeia care a născut octupleți, dar probabil că mai puțini știu faptul că această femeie a apelat la câteva intervenții chirurgicale pentru a arăta ca Jolie.

Toby Sheldon – Justin Bieber

Toby Sheldon a cheltuit 100.000 dolari pentru a arăta ca Justin Bieber, care se întâmplă să fie cu 14 ani mai tânăr decât el. Păcat sau poate nu, dar Bieber și-a schimbat coafura și asemănarea nu mai este atât de puternică, acum Toby trebuie să mai treacă și pe la un stilist.

Jennifer și Karen – Jennifer Lopez 

 

Dacă este vreo persoană pe această listă, căreia nu i-a reușit această „încercare”, atunci, probabil le-am putea pune în top cinci pe aceste două surori. Ambele au cheltuit mii de dolari ca să arate ca Jennifer Lopez, dar din păcate asemănare nu prea este între J Lo și aceste fete. Probabil ele s-au concentrat pe fese, deși ar fi trebuit să se concentreze pe alte detalii… mai importante.

Sursa/foto: truemedialife.com

Distribuie articolul: