Mevv și Nicu Țărnă și-au lansat ieri mult așteptatul videoclip pentru piesa „E EA". Evenimentul a avut loc în cadrul concertului trupei Mevv, unde au venit cei mai fideli ascultători, printre care artistul Cătălin Josan și Guz.

Nicu Țărnă îl consideră pe Mevv un poiect atipic pentru Moldova, care are ce spune prin muzica sa.

Chiar dacă sunt lansați de puțin timp pe piața din Moldova, băieții de la Mevv au cucerit deja un public larg. La concert, fetele au savurat din timbrul original al solistului și au dansat necontenit pe fundaul pieselor romantice ale trupei.

Uimitor, însă piesa E EA” a fost scrisă de solistul trupei Mevv când era încă în clasa a 6-a, însă abia acum a ajuns la urecile ascultărorilor. Artistul ne-a declarat că nu a ținut ascunsă piesa intenționat și că nu este unică creație care așteaptă ani buni să apară.

După ce un prieten i-a sugerat să facă, neaparat, un duet cu Nicu Țărnă pentru piesă, Mevv nu a stat mult pe gânduri, i-a propus,  iar solistul din Gândul Mâței a acceptat fără dubii.

Recitalul memorabil, petrecut în sala Teatrului Ginta Latină a ținut publicul în picioare la fiecare piesă interpretată de artist, iar asta înseamnă, așa cum a declara solistul Guz că moldovenii optează totuși pentru muzica de calitate.