După ce au prezentat seara de decernare a premiilor de la ediția a 67-a a Festivalului de Film la Cannes, Quentin Tarantino și Uma Thurman au demonstrat că între ei se înfiripă o relație care înseamnă mai mult decât o simplă prietenie.

Au jucat împreună în mai multe producții, timp de 20 de ani și declarau că sunt niște prieteni foarte buni, însă gesturile de acum câteva zile, la Cannes, le-au compromis simpla amiciție.

Pe covoarele roșii de la Festival, actorii Quentin Tarantino și Uma Thurman se țineau strâns de mâini și făceau schimburi de priviri pasionale.

Actrița de 44 de ani și actorul de 51 de ani au atras imediat atenția presei europene. Asta, deoarece actrița s-a despărțit chiar primăvara trecută de businessman-ul francez Arpad A. Busson.

Se pare că în aceste circumstanțe, umărul lui Quentin i-a fost de mare actriței Uma Thurman.

Mai mult ca atât: nici Tarantino nu mai este văzut de ceva timp în compania iubitei sale – Lianne MacDougall.

Conform tabloidului american US Weekly, ”Quentin petrece foarte mult timp alături de Uma. O iubește și o consideră drept muza sa.”

Foto: www.zimbio.com, http://cdn-premiere.ladmedia.fr, funny-pictures.picphotos.net, www.ghanacelebrities.com, x17online.com

Distribuie articolul: