Astrologul Natalia Anisimova are la activ peste 2000 de prognoze astrologice care, dacă nu au schimbat vieți, i-au ajutat cu siguranță pe oameni să ia decizii în favoarea lor. Astăzi, Anisimova vorbește despre cum ar trebui să se comporte părinții cu copiii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Ce sfaturi le împărtășește, aflați mai jos.

Descrierea de mai jos se potrivește pentru copiii mai mari de 2 ani. Până la această vârstă, zodia sa solară încă nu se manifestă.

E imposibil să nu auzi un copil Berbec! Se consideră că fetițele Berbec sunt și mai șotioase decât băieții, jucându-se cu siguranță cu altceva, în afară de păpuși! Acești copii au nevoie mereu de gălăgie, de mișcare. De asemenea, adoră să strice jucării.

Sunt niște neastâmpărați, însă dacă se apucă de ceva, lasă celelalte lucruri la o parte. Dacă este concentrat pe joc, nimic altceva nu-l va disrage de la acest proces.

Copilul Berbec este foarte încăpățânat! Așteptați și răbdați până când își va termina criza de încăpățânare. Dacă vreți să îl convingeți să facă ceva, pur și simplu distrageți-i atenția. Nu a mers? Motivați-l la victorie. Spuneți-i că dacă îi reușește copilului X, îi va reuși neapărat și lui.

Berbecii adoră să câștige și la orice vârstă. Din pură concurență vor face anumite lucruri mei bine decât oricine altcineva! 

Cea mai vulnerabilă parte a corpului lor este capul, de aceea se lovesc des anume la cap. Ajutați-i să-și protejeze mai ales această parte a corpului. De asemenea îi atrag mult obiectele care taie, împung și se aprind. Feriți-i de „jucării” ca petardele, chibriturile, focurile de artificii ș.a. obiecte periculoase.

Nu trebuie să lezați stima de sine a unui copil Berbec. Dacă vreți să-i faceți o remarcă, faceți asta într-un cadru intim.

Pentru că au foarte multă energie, străduiți-vă să-l înscrieți la activități sportive, că de altfel excesul de energie se va vedea în dezordinea din casă”, spune astrologul.

Foto: pedrosantiagofotografo.com

Distribuie articolul: