Gândul cum îți creezi o siluetă de vis pentru sezonul cald chinuie încă pe multe femei. Specialiștii în nutriție scot la suprafață mici secrete, care, de multe ori, sunt spuse doar în timpul consultațiilor cu bani.

Gândește-te la fiecare pas pe care îl faci

Dacă obiectivul tău e să pierzi în greutate, s-ar putea să nu-l atingi. Trebuie să divizați totul pe părți mici, astfel încât să ajungeți mai ușor acolo unde vă doriți. Dar acești pași pe care vii propuneți să-i parcurgeți trebuie să fie reali și realizabili. De exemplu:

Du-te la sala de sport de 3-4 ori pe săptămână;

Găsește un plan de pregătire adecvat;

Gătește masa principală pentru o săptămână în zilele de duminică.

Scrieți-vă undeva fiecare pas și veți vedea cum încet vă apropiați de obiectiv! Aceasta, apropo, nu se referă doar la procesul de slăbire!

Uită-te la serialul preferat/emisiunea TV într-o sală destinată pentru sport

Un obicei prost – să te uiti la TV de pe canapea sau din pat. Cel mai util e să faci acest lucru în timp ce faci sport. Vrei să vezi o nouă serie? Pornește banda de alergare!

Reduceți consumul de zahăr

Dulciurile care au adaosuri de zahăr au un singur plus: sunt foarte dulci. Dar așa – nu înțelegi, ești sătul sau nu, zahărul izvorăște în sânge, dispoziția se ridică doar pentru puțin timp… Dar să renunți total la zahăr e greu… Specialiștii recomandă să țineți mereu aproape 1-2 fructe și să le mâncați atunci când doriți să consumați ceva dulce. În ceai puteți adăuga o picătură de miere.

Citește și: Să scapi de kilogramele în plus după naștere este posibil! O demonstrează o tânără mămică

Consumă multe lichide

Dacă ai mâncat, dar încă ai senzația că nu te-au săturat, s-ar putea, mai degrabă, să-ți fie sete. Poartă cu tine o sticlă cu apă și beți la primele simptome ale foamei sau la ceva asemănător acestui sentiment. Dar nu uitați, că trebuie și să mâncați!

Adună în jurul tău un grup de oameni care v-ar susține în realizarea scopului pe care vi l-ați propus

Puteți să rugați prietenii sau să găsiți asemenea oameni și în spațiul virtual. Sunt multe aplicații care vă ajută să urmăriți procesul de slăbire, iar acolo puteți și să comunicați cu persoane care au aceleași obiective ca și voi.

Distribuie articolul: