2wÎi place să călătorească și adoră lecturile. Nati Vozian, inițiatoarea proiectului DARE Social Fashion Show și consilier în orientarea profesională, le recomandă cu toată înceredea cititoarelor EA o carte care a inspirat-o și pe ea foarte mult. Iată despre ce titlu este vorba.

„Cartea pe care le-aș recomanda-o tuturor femeilor se numește „De ce femeile uită greu și bărbații repede” de Marianne Legato. Este o carte despre relația bărbat-femeie și diferențele corporale, psihice și mentale care există între ei. De ce uneori avem probleme în comunicare și în relațiile noastre, dar și cum le putem depăși. Autoarea este o femeie foarte deosebită, doctor-psiholog, care studiază în detalii corpul și comportamentul femeilor. Este o carte pe care o recomand cu drag tuturor femeilor, dar și bărbaților, pentru că vor găsi și ei, deopotrivă, lucruri utile și interesante”, declară Nati Vozian.

Întrebată de prezentatoare ce le lipsește femeilor din Republica Moldova, Nati a ținut să spună: „Eu cred că femeile din Republica Moldova sunt înzestrate cu multă putere, ele sunt putrenice de la naștere – ăsta este harul lor. Le lipsește, în sensul bun al cuvântului, uneori un pic de curaj, de mândrie, verticalitate, un pic de susținerea poate. Cea mai frumoasă susținere vine de la femeie la femeie, atunci când femeile crează o comunitate ele pot schimba o lume întreagă”, declară invitata din studioul UNIMEDIA.

Ca exemplu, Nati Vozian oferă echipa care s-a ocupat de organizarea Evenimentului DARE Social Fashion Show, fiind compusă din 5 femei și un bărbat și care a reușit să creeze o unitate și să pună la punct până în cele mai mici detalii primul eveniment de fashion cu imlicarea femeilor cu dizabilități din Moldova.

Foto: curteaveche.ro, arhiva personală

Distribuie articolul: