După ce recent a anunțat un casting pentru toate domnișoarele din Moldova care visează la o carieră muzicală, interpretul și compozitorul Eugen Doibani, cu nume de scenă Natan, vine cu o piesă proaspătă pentu toți fanii săi. 

Acesta a lansat astăzi piesa „Nu regret”, o combinație muzicală care vine să spună despre emoția unei iubiri trăite. Textul aparține autoarei Radmila Popovici, iar de înregistrare s-a ocupat Sergiu Teacă.

“A venit timpul pentru un single marca NATAN. Multumesc din suflet pentru text doamnei Radmila Popovici si pentru mix/master domnului Teaca Sergiu. E despre mine, e despre voi”, a mărturisit pe profilul său de Facebook.  

Dacă la început a avut colaborări cu cântăreți autohtoni, Natan a continuat colaborările cu artiști de talie internațională, ca Fly Project, Andreea Bălan, Anda Adam sau Alexandra Stan.

Artistul deține propria casă de producție, NATAN MUSIC PRODUCTION, la doar 27 de ani, iar la activ are deja două albume de succes, „Infinitul zbor” şi „Love Sweet Love”.

Vitali Cipileaga

Distribuie articolul: