Pe lângă muzică, interpretul, compozitorul și textierul Eugen Doibani, alias Natan, mai are o pasiune… fetele. Artistul a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA, cum arată femeia ideală în viziunea lui, dar și ce n-a mers în relația sa cu fosta iubită. 

Invitat în studioul UNIMEDIA, unde a vorbit despre cariera sa muzicală, Natan a mărturisit faptul că are nevoie de o femeie, care să-l stimuleze să producă și mai mult, în ceea ce privește muzica. 

Întrebat fiind, de către moderatoarea emisiunii, ce calități trebuie să posede femeia perfectă în viziunea sa, Natan a menționat: „Un zâmbet frumos, un simț al umorului bine dezvoltat, sens în ochi, suplețe, acuratețe și… sexualitate”. 

Cât despre relația cu fosta sa iubită, acesta a spus: „M-am ars, am fost îndrăgostit rău de tot, a fost o greșeală pe care am acceptat-o mai mult timp, o minciună mare, care a durat trei luni de zile, dar am trecut la realitate, aici e altă viață”.

Anterior, artistul declara în presă că de când și-a întâlnit iubita, toate piesele sale au fost scrise sub influiența sentimentului de dragoste.

Distribuie articolul: