Compozitorul și interpretul Natan (Eugen Doibani) crede că piesa „Wild Soul” interpretată de Cristina Scarlat, învingătoarea concursului național Eurovision, nu va trece în finala concursului internațional de la Copenhaga. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Bună dimineața din 17 martie de la postul public național de televiziune.

Întrebat fiind, ce părere are despre piesa câștigătoare din acest an, Natan a declarat: „Piesa aceasta conține multă agresiune care nu este specifică pentru un astfel de concurs. Nu cred că va ajunge în finală”.

De cealaltă parte, interpreta Cristina Scarlat a declarat anterior în cadrul aceleași emisiuni:„ Îmi pare rău că această piesă reflectă profund situația din ziua de azi, de fapt am vrut să transmit un alt mesaj”. Totodată, artista a menționat că are multă experiență și că participarea la acest concurs este cel mai important moment din viața sa: „O astfel de șansă se dă o dată în viață, am să mă folosesc de ea de minune și am să fac tot posibilul pentru a avea o imagine la cel mai înalt nivel, am să-i dezamăgesc doar pe cei care nu cred în mine”, a mai adăugat ea.

Cristian Scarlat

Amintim că interpreta Cristina Scarlat este învingătoarea finalei naționale a Eurovision. Aceasta va evolua în prima semifinală a concursului internaţional Eurovision Song Contest 2014 din 6 mai la Copenhaga, Danemarca. Dacă va trece de această etapă, reprezentantul Moldovei va participa în finala celei de-a 59-a ediții a etapei internaționale care va avea loc pe 10 mai 2014.

Foto: facebook

Distribuie articolul: