Despre mama de octupleți Natalie (Nadia) Suleman ați mai auzit cu siguranță. Deja de mai bine de câțiva ani, americanca a renunțat la carieră pentru a se dedica creșterii octupleților săi, dar și a celor 6 frați mai mari ai lor.

Natalie Denise (Nadya) Suleman este americanca devenită celebră în mass-media și pe rețelele de socializare în special după nașterea, din ianuarie 2009, a opt copii. Pentru că o admira nespus de mult pe Angelina Jolie, Nadya educa, până în 2009, alți 6 copii și și-a mai dorit încă un bebeluș. Concepția a avut lor în condiții de laborator, de aceea, Suleman nu a născut un copil, ci tocmai 8 și a devenit automat mama a 14 copii!

Dacă din start era atacată de societate pentru faptul că îi educă copiii de una singură, mai apoi, oamenii au început să se preocupe de motivul pentru care Natalie trăiește doar din îndemnizații din partea statului, mulți acuzând-o de faptul că are atâția copii doar pentru a primi mai mulți bani.

„Am fost anunțată abia la termenul de 17 săptămâni că au supraviețuit 8 embrioni. Din start, am avut o criză emoțională”, recunoaște mama de 41 de ani.

O altă filă din viața ei a venit după nașterea octupleților, când s-a pomenit în centrul atenției societății, fiind impusă la gesturi excentrice pentru care a fost acuzată că va rămâne fără copii.

Mai apoi, femeia a recunoscut că era impusă să se comporte așa, pentru a reuși să-și întrețină toți 14 copii.

„Mulți credeau că eram invadată de tot felul de ajutoare, însă nu era așa. Continuam să plătesc totul din buzunarul meu. Dar a vrut să nu mai fiu numită octomamă. A fost ca o evadare din închisoare. Mi-am zis că mai bine rămân să trăiesc într-o vagonetă împreună cu ai mei 14 copii, decât să continui acea viață”, mai declară Nadya, care a decis să se mute la părinți după atâtea scandaluri publice.

Birthday fun for my little ones. #happy #healthy #thriving

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on

Viața nu i-a fost mai ușoară nici după, pentru că în scurt timp și-a pierdut mama, iar tatăl a rămas paralizat după ce a căzut de pe o scară. Câțiva dintre copii au nevoi de îngrijiri speciale, iar însăși Natalie are mari probleme de coloană, adunate în timpul sarcinii cu octupleți.

☀️🐒

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on

Natalie nu cedează nici după tot ce a suportat: „Rămân puternică de dragul copiilor”, spune femeia care acum, își dedică timpul doar carierei de psihoterapeut și copiilor. Își începe zilele la 5 dimineața pentru a pregăti dejunul și a reuși să ducă copiii la școală. Cei 14 frați au fost educați să se alimenteze sănătos și să facă mult sport, pentru a fi la fel de puternici ca și mama lor.

Due to my crazy schedule (I'm sure most of you can identify), it's rare to find an opportunity to work out. As a consequence of carrying high order multiples (with no bed rest), I developed 5 herniated discs in my lumbar spine, 3 of which have collapsed completely. The severity of this permanent disability would typically render one incapacitated requiring invasive surgery (which my orthopedic doctor highly recommends); in addition to pain management (treatment of pain using controlled narcotics and/or steroid or non steroidal anti-inflammatory drugs). I am adamantly against both. It may seem counterintuitive, but remaining active and lifting weights has strengthened my core and the muscles in my back, which supports the spine, and in turn, reduced back pain. Another beneficial byproduct of physical strength training is a healthy, happy, strong mind. 😀💪🏼 #BodyMindAndSpiritAreAllConnected #HealthyLifestyle #FitMom #MommyMotivation

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on

Pre run warm up…#IDontKnowWhatKindOfPushUpsJonahIsDoing 😂

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: