Are 33 de ani, este supermodel și a născut 4 copii perfect sănătoși. Cel mai mic dintre copiii Nataliei poartă prenumele Maxim și a împlinit un an primăvara asta. Necătând la tradiția rusească, Vodyanova și-a botezat mezinul acum, când Maxim a împlinit un an. Mai mult decât atât, frumoasa mamă intenționează să mai nască cel puțin o dată!

Pentru că va fi imaginea de pe coperta din iunie a revistei „Glamour”, Natalya Vodyanova a oferit un interviu în care a dezvăluit mai multe secrete legate de maternitate și concubinajul cu Antoine Arnault. Din spusel vedetei, astăzi, cele mai importante priorități din viața sa sunt fundația pe care a creat-o și copiii. „Noi planificăm să aducem pe lume un al cincilea copil”, a declarat modelul, pentru publicația sus-numită.

De notat că nu toți cei patru copii ai vedetei s-au născut in relația sa cu francezul Arnalt. Primii 3 s-au născut din căsătoria sa cu aristocratul englez Justin Portman (Viktor Portman, Neva Portman și Lucas Alexander Portman). Din ultima sa relație, s-a născut Maxim, însă cei doi soți se pare că nu se opresc aici, așa că s-au apucat din nou de planificarea familiei. Zilele trecute, copilul a fost botezat în taină la una din bisericile ortodoxe din Paris.

foto: mydaily.co.uk

foto: mydaily.co.uk

Evenimentul s-a întâmplat pe 2 mai, chiar de ziua de naștere a copilului. La ceremonie au asistat doar cele mai apropiate persoane. „Botezul a fost unul de familie, iar Maxim nu a plâns deloc. Este un copil foarte pozitiv, nu l-am văzut niciodată cu o dispoziție proastă”, a declarat mama modelului, pentru revista rusă „Антенна”. Bunica copilului a mai adăugat că Maxim nu merge de unul singur deocamdată, însă deja înțelege cuvinte din ambele limbi ale părinților: franceza și rusa.

foto: Instagram

Natalia, la rându-i a mai declarat că femeile nu-l scpă din ochi pe soțul acesteia. Pe lângă faptul că este bogat, Antoine Arnault este și atrăgător, așa că nu duce lipsă de atenție din partea femeilor. Da, Vodianova și Arnault nu sunt căsătoriți oficial, de aceea căsnicia lor nu poate fi numită drept una tipică.

Antoine este aun bărbat lintat cu atenții din partea femeilor și este deja obișnuit cu faptul că femeile vor să-i fie aproape. Și eu vreau să fiu alături de el, doar că sunt foare independentă. Pentru mine, o relație bazată pe egalitate este o prioritate”, a mai declarat supermodelul, în interviu.

Cei doi îndrăgostiți seamănă foarte mult unul cu celălalt: Antoine iubește să se dedice muncii exact așa cum o face și ea. „Spre deosebire de mine, Antoine înțelege faptul că trebuie să mai și te odihnești și să-ți aduni forțele uneori”, spune vedeta.

foto: vogue.co.uk

foto: vogue.co.uk

Distribuie articolul: