ICE Bucket Challenge a luat amploare și în Republica Moldova. După ce bloggeri, lideri de opinie, Echipele UNIMEDIA, PentruEA.md, AGORA și AdCenter au răspuns provocării de a se uda cu apă rece, e rândul femeilor de succes să ne dea un exemplu. Jurnalista Natalia Morari și Ambasadoarea TedX, Elena Zgardan, s-au udat cu apă rece, au donat pentru o cauză nobilă și au îndemnat alte persoane publice să o facă!

„Am decis să accept provocarea ICE Bucket Challenge împreună cu Natalia Morari. Îndemn alte 3 persoane să accepte provocarea sau să doneze bani pentru amenjarea Scuarului Cehov. Aceste 3 persoane sunt: Chiril Gaburici, Silvia Radu și Ludmila Climoc. Împreună cu Natalia vom dona câte 500 lei pentru amenajarea scuarului Cehov”, a scris Elena Zgardan pe contul său de Facebook.

„Nu e așa de plăcut să alergi udă prin oraș, dar e plăcut să suștii o cauză bună! Împreuna cu Elena Zgardan am acceptat ICE Bucket Challange pentru a susține inițiativa de amenajare a Scuarului Cehov, pentru care vom dona și câte 500 lei. Îi provoc pe alți trei: Dorin Chirtoacă, Alexandru Tănase și Dodon Igor. Dacă într-adevăr doriți să avem un oraș mai frumos, udați-vă, donați bani și provocați-i pe alții!”, a scris Natalia Morari.

Precizăm că ieri seara, Echipele UNIMEDIA, Agora.mdPentruEa.md șiADCENTER au acceptat provocarea în cadrul acțiunii mondiale ICE Water Bucket Challenge și va dona bani în scopuri caritabile, atât pentru Asociația ALS din SUA, cât și Hospice Angelus Moldova. Am făcut baie cu apă rece pe cap cu scopul de a sensibiliza opinia publică cu privire la boala ALS – Amyotrophic lateral sclerosis (o maladie a creierului), chiar la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI.

Distribuie articolul: