Nu înțelege de ce este asociată mereu cu femeia-foc, femeia-jăratec, pentru că în realitate își are slăbiciunile sale, ca oricare altă femeie. „Lumea Sandei”, de la postul de televiziune TV7, a găzduit-o pe jurnalista Natalia Morari, angajată în cadrul aceluiași post TV. Și pentru că Sanda Filat știe cel mai bine cum să pătrundă în lumea secretelor invitaților săi, Natalia Morari a mărturisit la emisiune și despre motivul pentru care preferă să păstreze mereu o limită în dezvăluirea vieții sale personale. 

Nu știu de ce lumea mă asociază mereu cu femeia-foc sau femeia-jăratic. Sunt o femeie obișnuită, care plânge, suferă, nu e mulțumită des de ceea ce face. Nu știu de ce lumea crede că sunt ca un om-tanc!

La emisiune, sunt dură doar cu oamenii care merită. Acolo, sunt sinceră, îl arăt pe om așa cum este. Niciodată nu intru în detalii legate de viața personală a invitaților. Nu voi face niciodată acest lucru. Orice om are dreptul la viața personală.

Niciodată nu-mi fac planuri pe 10-20 de ani înainte. Sunt momente când nu mă pot gândi la interesul meu personal. În anul V, riscam să fiu alungată de la Universitatea Lomonosov pentru că prea mult umblam cu postere…

Lupt cu mine însămi și foarte des nu sunt mulțumită de mine. Mi se pare că aș putea mai mult decât fac. Uneori simt că pierd inspirația și nu pot face lucrurile bine. În viață, totul e ciclic și firesc. Acum, emisiunea devine o rutină și simt că trebuie să schimb ceva.

Ce fac invitații mei în pauză? Dacă sunt mai mulți, pot continua să se certe între ei. Au fost momente când eram și bruscată. Mi s-au spus și lucruri inadmisibile; mi s-a întâmplat să mă enervez foarte tare și apoi să nu dorm o noapte întreagă pentru că nu mi-am putut arăta emoțiile în public. Dar foarte repede uit ce se întâmplă în platou.

Toată viața mea am avut un asemenea ritm: dacă nu aveam emisiune, scriam la „New Times”, făceam investigații, interviuri, zburam în deplasări. Alerg ca orice om, spre fericire. În opinia mea, fericirea este starea de liniște pentru oamenii mei apropiați: să știu că nimic nu-i deranjează și le provoacă durere. Probabil asta vine din sentimentul de responsabilitate pe care l-am avut mereu.

Îmi provoacă durere când oamenii de la care aștepți ceva, te mint. Durera personală poate fi provocată de oameni apropiați. Dureri globale? Mă doare faptul că suntem prostiți de politicieni, mă doare felul în care decurg lucrurile în țară. În plan personal, când cineva îmi provoacă durere, mă bag în pat, plâng o săptămână, apoi ies (zâmbet). Mereu iert, depășesc, dar trebuie să treacă timp. Cu fostul meu soț, tot suntem prieteni.

Cu subalternii de la restaurant sunt bună până la un anumit moment, când mi se pare că oamenii se folosesc de faptul că sunt libertină, nu-i taxez de fiecare dată. Din păcate, la noi lumea foarte repede se relaxează. Număr banii a doua zi. E greu, după 9 luni de la deschidere, să numeri profit atunci când ai încă de întors datorii. În 4-5 luni, sper că vom putea pune și bani în buzunar. Ne-am lansat cu un buget extrem de mic.

Îmi place să risc. Am sărit cu parașuta de la Valea Morilor de vreo 14 ori, mergeam cu rolele pe acoperișul unei clădiri cu 14 etaje. În relațiile personale, sunt conservativă: Capricornii sunt conservativi. Pot fi nebună, pot face lucruri la care lumea nu se așteaptă, dar până la o anumită limită. Oricum, sunt femeie. Stabilitatea e siguranța că mâine nu va fi mai rău decât azi. Permanent scrimb lucrurile, dar mă tem de schimbări în viața mea.

Îmi protejez viața personală, pentru că și așa sunt expusă în public în fiecare seară. Pentru public, ajunge. Vreau ca oamenii să știe despre mine doar că sunt un om care are ceva de spus și schimbat. Partea asta rămâne pentru public. Imaginea pentru public e imagine pentru public.

Femeile noastre sunt mult mai puternice și mai corecte. Bărbații mereu încalcă regulile și nu le respectă. Dacă am juca la fel de dur ca bărbații, am fi mult mai avansate.

Propaganda mea presupune că este interzis de interzis și nu există nimic mai valoros decât libertatea. 

Eu am fost căsătorită și am purtat inelul fix o zi. Am fost în rochie neagră, iar soțul – în blugi. Uneori, mă gândesc că vreau rochie albă de mireasă, dar de fiecare dată când merg la nunți și văd sărmanele mirese, mă întreb despre cui îi trebuie asta. Vreau să fiu fericită. Dacă asta depinde de rochia albă de mireasă, așa să fie. Important e să fiu fericită, nu sunt obsedată de căsătorii. Uneori îmi doresc și eu aceste lucruri, dar îmi dau seama că știu prea multe cazuri în care fetele au trecut prin toate astea, dar n-au avut parte de fericire”, a mărturisit jurnalista.

Întrebată, de către Sanda Filat, despre motivul pentru care a invitat-o să prezinte „Lumea Sandei”, Natalia Morari a declarat: „Noi ne cunoaștem și întotdeauna când vorbeam cu tine, mă gândeam la cum ar fi ca astfel de discuții să apară pe sticlă, pentru că tu discuți altfel cu lumea. Nu trebuie să devii jurnalistă, ci să rămâi psiholog. Vreau să produc mai multe emisiuni. Vreau să câștig bani din ceea ce pot face.”

Foto: Captură Video

Distribuie articolul: