Dragoste sau pasiune, prin ce diferă, ce înseamnă aceste două noțiuni și care este legătura dintre ele? Acestea sunt întrebările interpretei Natalia Gordienko pentru toți admiratorii săi, iar ce crede ea, vedeți în mesajul de mai jos.

„Pentru cineva dragostea este un foc veșnic, alimentat de dorința de a fi aproape de un om, de a respira cu el același aer, de a privi în aceeași direcție, de a gândi la fel, de a se plimba îmbrățișați, de trăi mult împreună și de a muri în aceeași zi.

Pentru cineva este atracția extraordinară pentru cineva, timp de o săptămână, timp de o lună, timp de un an… nu contează, cel mai important lucru este să fii tras ca un magnet.

Ce sport practica Natalia Gordienko pentru a scăpa de kilogramele în plus după naștere

Pentru cineva, dragostea este, mai presus de toate, responsabilitate şi grijă: Dacă te iubesc, atunci trebuie să te fac fericit.

Cineva din prima zi este gata să spună: „Te iubesc”. Iar pentru cineva nici zece ani nu ar fi destul pentru a spune cu încredere: „Da, te iubesc”. Oamenii cu experienţă pretind: ești mai repede atras de un om dacă ai fost cu el în intimitate sexuală, cu cât mai repede ţi-ai împlinit dorinţa trupească, şi cu cât vorbeşti mai puţin despre dragoste, cu atât mai probabil aceasta este o pasiune, dar nu dragoste. Dragostea din pasiune este diferită și evoluează diferit.

Dragostea vizează fericirea unei alte persoane și, prin urmare, se dezvoltă încet și atent: pentru a lucra sincer la fericirea altcuiva este necesar să-l cunoști foarte bine pe viitorul maestru al acestei mari fericiri.” Vedeți mesajul complet al artistei în postarea ei de pagina de Facebook.

Iată cu ce încheie interpreta mesajul ei și ce semne de întrebare își pune:

„Ce credeți, prin ce se deosebește pasiunea de dragoste? Sau aceasta este prima fază în care se formează dragostea? Sau pasiunea e opusul iubirii? Ce este dragostea, oricum? Şi este posibilă ea fără pasiune?”, scrie natalia Gordienko.

Vezi și: Natalia Gordienko, despre rolul de mămică! „A fi mamă înseamnă să știi că durerea ta nu mai contează în comparație cu durerea copilului tău”