După ce a luat o pauză de la apariţiile din faţa micilor ecrane, Natalia Gordienko revine din nou, de data aceasta în rol de prezentatore. Frumoasa blondă va prezenta un top de videoclipuri la o televiziune de divertisment din ţară. Interpreta a măsrturisit în timpul filmărilor că are multe emoţii, acesta fiind primul ei proiect televizat: “Este prima mea emisiune. Am un pic emoţii, dar sper să vă placă. Va fi un top foarte interesant, unde veţi vedea videoclipuri în exclusivitate”, spune Natalia.

Producătorul emisiunii, Lidia Scarlat, pe care aţi cunoscut-o ca vocea din spatele Eurovisionului din acest an, păstrează intriga, oferind puţine detalii: “Emisiunea este un top de videoclipuri pe diferite tematici. Veţi vedea mai multe când va apărea prima emisiune, va fi ceva nou pentru voi toţi.”

Natalia Gordienko a fost lăudată de producători. Alexandru Turevici, coproducătorul show-ului s-a arătat încântat de faptul că interpreta a reuşit să înveţe toate textele pe de rost.

Echipa din care face interpreta este tânără şi entuziasmată. Cei care vor să afle mai multe detalii, sunt îndemnaţi să privească emisiunea în fiecare duminică de la 21.30.

Sursa: muztv.md