Interpreta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. A devenit mămica unui băiețel pe nume Cristian.

Rolul de mamă o încântă și spune că abia acum trăiește cu adevărat. Astăzi Natalia și-a împărtășit impresiile de a fi mamă pe pagina sa de facebook.

„Fetelor, hai să vorbim despre ce înseamnă pentru voi a fi mamă? Pentru mine este cea mai mare bucurie. Este o ocazie de a mă bucura de orice moment, acest sentiment de fericire vine odată cu nașterea copilului. Doar datorită faptului că suntem mame noi trăim cu adevărat și trăim pentru că suntem fericite. Suntem fericite pentru că a fi mamă e cea mai mare binecuvântare de pe pământ.”

„A fi mamă înseamnă  să îți înțelegi și să îți respecți mai mult părinții, să știi că durerea ta nu mai contează în comparație cu durerea copilului tău.

A fi mamă înseamnă a sta în fața oglinzii cu bebelușul și ai admira reflecția lui și nu a ta, să conștientizezi că a avea timp de un duș este un lux, iar de saloanele de frumusețe nu mai vorbesc. 

A fi mamă înseamnă să nu îți pese de kilogramele în plus pe care le-ai adăugat în timpul sarcinii și să nu mai ține cont de noțiunea timpului pentru că programul tău depinde acum doar de copil.”

Interpreta a născuta acum două luni într-o clinică din Franța. Nu se cunoaște cine este tatăl copilului, întrucât Natalia nu vrea să divulge identitatea acestuia.

Vezi și: Natalia Gordienko, în premieră după naștere: „Ultimele luni de sarcină au fost cele mai complicate”