Cam despre asta cântă Natalia Gordienko în noul său cântec, asta ca să nu-i speriem foarte tare pe admiratorii vedetei. Artista a lansat piesa „Xудею”, în care îi cântă unui oarecare iubit despre cât de mult suferă de când nu este lângă ea. În realitate, interpreta slăbește din alte motive.

„Am pierdut un kg poate doar în ultima perioadă, însă nu a fost intenționat. Cred că e vorba de muncă multă, pe care o depun în ultima vreme, e o perioadă fierbinte pentru toți oamenii de artă și chiar am multă treabă, înregistrări, concerte, filmări și petreceri. Dacă și slăbeam, nu o făceam pentru cineva, ci doar pentru mine. Oricum, cărările spre inima mea sunt libere – asta pentru a spulbera orice zvonuri”, a declarat natalia în cadrul emisiunii Veranda de la JurnalTV.

Despre noua sa melodie, Natalia spune: „Fac piese în rusă pentru că eu sunt vorbitoare nativă de limbă rusă. Am nevoie și de ele, deoarece sunt solicitată la evenimente unde am public mai mult vorbitor de rusă și vreau să le cânt și lor. Fac piese și în engleză, dar și în franceză, eu nu mă limitez la criteriul de limbă, deși mi-am dat seama că am totuși, mai multe în română”, a mai spus interpreta.

Natalia Gordieko

Întrebată cât de mult i-a plăcut rolul de regizor la spectacolul pe care l-a dat la Palatul Național, Gordienko a menționat: „Îmi plac experimentele, așa că eu încerc mereu ceva nou. Eu sunt propriul meu regizor, am deschis și o agenție în acest sens, deci combin arta cu momentele tehnice. Nu pot să spun că m-am făcut business lady, eu rămân interpretă oricum”.

Cât despre slăbit, Natalia recunoaște că nu ține cure speciale și nu se privează de anumite plăceri alimentare. „Nu promovez o dietă, promovez modul de viață sănătos, mâncarea corectă, dar și sportul. Eu nu slăbesc, eu doar mă mențin în formă. Sper să filmez și un videoclip frumos la această piesă, asta după ce văd reacțiile publicului la melodia nou lansată”.

Precizăm că artista s-a apucat, mai nou, de jucat tenis de câmp. O face la un nivel foarte profesionist și în scopuri caritabile, pentru ajutorarea unui spital pentru copii.

Distribuie articolul: