Interpreta Natalia Gordienco aduce publicului o nouă piesă de dragoste, realizată în studiourile de la București – “Breaking Hearts”. Melodia este o colaborare de succes cu Adrian Sînă, membru al trupei Akcent. Artista ia în calcul și un nou clip. Piesa este în totalitate realizată de Adrian Sina în studioul său din București, iar Natalia a mers acolo pentru înregistrări. Pentru că nu preconizează o lansare cu plăcinte și șampanie, Natalia Gordienco ne-a acordat un scurt interviu.

Cine a venit cu ideea colaborării?
Noi colaborăm de mult timp. Duetul cu C.R.B.L. și piesa Agapi Mou (melodie cu motive grecești) au fost de asemenea relizate de el. Mai avem în plan și alte cântece, fiecare își așteaptă rândul și momentul potrivit.

  

Cui ai dedicat această melodie?
În primul rând, tuturor îndrăgostiților și bineînțeles fanilor mei. Am așteptat soarele ca să fie drept cadou de primăvară pentru toți cei care îmi urmăresc activitatea. Sper mult să le placă și să fie o frumoasă istorie de dragoste pentru fiecare.

Ai de gând să faci și un videoclip?
Încă nu știu, vedem, dacă vom avea feedback bun din partea publicului, de ce nu? Eu aleg bine și mă gândesc mult până să realizez ceva, ori un produs video necesită și investiții solide.

Cum vei promova piesa?
Deja este la majoritatea posturilor de radio din țară. Ieșirile la TV și radio pentru prezentare sunt de asemenea luate în calcul și desigur o bună promovare pe internet. Îmi doresc să ajungă până la urechile tuturor îndrăgostiților.

Ascultați aici noua piesă a Nataliei Gordienco.

Distribuie articolul: