Natalia Godea este femeia care a știut să-și împlinească visul – a făcut din „frumos” o afacere. Ea ne povestește despre drumul spre succesul profesional, despre dezamăgiri și de ce își testează prietenii? Natalia spune că soțul ei a susținut-o în ceea ce face, însă, a fost nevoită să-și sacrifice timpul petrecut cu feciorul său.
De mică mă gândeam să am o afacere proprie

Poate nu realizam, ori chiar nu știam ce vreau să obțin în viață, dar totuși, undeva în mintea mea, persista gândul să-mi deschid propria afacere. Îmi doream să ajung la un nivel înalt, să fiu o persoană care are un business, unul frumos în tot sensul cuvântului.
Mă gândeam de mică la această posibilitate, de aceea, și mi-am făcut studiile în economie. Mai apoi, când au apărut posibilitățile, am putut să dau viață visului meu.

Drumul spre succesul profesional

Nu e ușor să-ți creezi propria afacere, trebuie să ai timp, posibilități și trebuie să fii pregătită pentru tot ce e mai rău, nu este deloc o muncă ușoară, este o responsabilitate.
Ideea de a deschide salonul a apărut cu cinci ani în urmă, însă, abia, acum trei ani visul începea să devină realitate. În timp ce soțul meu construia clădirea în care se află salonul, ne-am gândit că este timpul să am și eu afacerea mea, de aceea, am decis să deschid un salon SPA .

Uneori mă gândesc să las totul baltă

Cea mai mare dezamăgire am avut-o când am deschis salonul, nu aveam clienți, nu eram cunoscuți și nu aveam posibilitatea să facem publicitate. În primele trei luni a fost greu, mă gândeam că totul a fost în zadar , dar a trecut și asta, acum sunt mulțumită. Uneori, sunt probleme și, mai ales, că vin toate într-o zi. Îmi vine să las totul baltă, să stau liniștită, acasă lângă băiatul meu. Însă, problemele apar și se rezolvă, apoi vin altele noi și trebuie să fiu puternică.

Viața personală și cea profesională au devenit un tot întreg

Soțul meu înțelege că nu pot să-mi las serviciul și să fiu alături de el, pentru că are și el serviciul lui, căruia îi acordă mult timp. Când ai businessul tău nu poți separa viața personală de cea profesională, deja totul e un amestec. Mă strădui să fiu la serviciu, să cunosc clienții, să fiu la curent cu totul și încerc să mai găsesc timp și pentru mine, dar nu uit niciodată că am lângă mine o familie care necesită dragoste și atenție.

Soțul a fost cel care m-a susținut cel mai mult

Cel mai mult m-a susținut soțul meu și moral, și financiar, de fiecare dată mă consultam cu el în tot ce ține de afacere, pentru că și el e un om de afaceri, și deja are experiență.

Am sacrificat timpul dedicat copilului meu

Deși am avut parte de susținerea celor dragi, totuși, mi-a fost greu. În special în primul an, când am deschis afacerea – eram zi și noapte la salon. Pot spune ferm că am sacrificat timpul pe care îl dedicam copilului meu. Mi-a fost greu, pentru că eram obișnuită să fiu mult timp cu el și, evident, îmi pare rău că nu am putut fi mai mult cu băiatul meu, dar cred că a meritat. Acum recuperăm timpul pierdut.

Prietenii noi trebuie testați

Prețuiesc oamenii care mi-au fost alături și m-au susținut. Totuși, nu prea am prieteni foarte apropiați, dar nici nu spun că nu-i am deloc. Am o relație trainică, frumoasă și mă simt bine alături de cumetrii mei. Prietenii noi trebuie testați, de aceea, nu pot să spun că am pe cineva care profită de tot ce am eu.

Realizarea mea este copilul

Da, sunt o femeie de succes, dar nu am nimic mai frumos și mai important în viață mea decât copilul meu! El este realizarea mea cea mai mare. De aceea, îmi fac timp liber pentru el, nu pot să nu mi-l fac, nu lucrez ca disperata. Am un copil și încerc tot timpul liber să i-l dedic lui. Îmi place când suntem toți împreună.

Cred că fiecare femeie este perfectă

Femeia perfectă există. Toate suntem perfecte din simplul motiv că suntem doamne, mame și soții.

Nu aș schimba nimic în viață

Tot ce am făcut, chiar dacă am greșit, este o experiență, o lecție și nu-mi pare rău de nimic. Dacă aș da timpul înapoi, nu aș schimba nimic în viața mea.

Sfaturi pentru o reușită profesională

O femeie care vrea să atingă aripile succesului trebuie să fie sigură pe forțele proprii, să meargă înainte și să nu cedeze la primul eșec. Să aibă încredere în tot ceea ce face și să fie puternică, pentru că noi, femeile, suntem rezistente ca un zid.

Distribuie articolul: