Natalia Gîrbu se numără printre persoanele care au obținut anul acesta titlul de #DigitalAmbassador „DinINIMĂ”. Ea se dedică artei și promovează frumosul dintr-o perspectivă proprie, iar acest lucru a sporit numărul celor care o urmăresc sau sunt interesați de activitatea sa. 

Ca și celelalte fete care au primit titlul de #DigitalAmbassador „DinINIMĂ”, Natalia ne-a spus exclusiv pentru EA.md cum înțelege ea noțiunea de fashion și ce preferă în materie de vestimentație.

”Eu sunt mare amatoare de haine stil vintage și haine de culoare neagră. Din creațiile autohtone îmi plac Olsa shoes, pentru calitate, stil și preț (!)”

„Eu nu sunt o fashionistă întrăită, dar cred că fashion-ul este o artă, care ne ajută să ne identificăm și să ne jucăm, cu stofele, culorile și cu noi înșine, pentru că uneori ne poate schimba stările și percepția asupra propriului corp. Ambasadorul digital este pentru mine o nouă încercare, un pas spre o nouă experiență și vociferarea acesteia.”

Citește și: Bloggerița Vlada Cotorobai ne vorbește despre brandurile autohtone! „Observ ambiția și asta respect mult” (Foto)