Precum și-a obișnuit deja prietenii, dar și admiratorii, dansatoarea Natalia Duminică organizează, în preajma zilei sale de naștere, un concert deosebit, cu scop caritabil. Și de această dată va reuni pe scenă nume notorii, iar fondurile adunate din spectacol vor merge în susținerea copiilor de la Orfelinatul din Strășeni.

Agenția Artistică „Duminică Show” vă invită la concertul „Surprizele Primaverii” cu participarea numelor notorii din arta țării noastre: Ion Suruceanu, Cristina Scarlat, Valentin Uzun,  Igor Cuciuc, Dianna Rotaru, Lenuța Gheorghița, Serj Cuzenkoff, Doinița Gherman,  Dana Markitan,  Katalina Rusu, Maxim Zavidia, Samir Loghin, Tatiana Heghea, Ady Carp, Tatiana Spinu, Clovni- Veaceslav Iacovlev si Ilona Rudenco, Ansamblul  „Orient Dance”, Show Balet „FLY” și alții.

Cea care deja de câțiva ani la rând nu pierde ocazia de a face un bine – dansatoare Natalia Duminică, ne-a declarat: „Nu mi-am propus să fie neapărat de ziua mea, însă printr-un joc de circumstanțe am ajuns să fixăm concertul pe 9 aprilie, chiar după ziua mea de naștere. Mai degrabă tradiția este de a face un bine pentru copilașii de la orfelinatul din Strășeni, acolo unde deja de câțiva ani mergem cu diferite donații. La sărbătorile de iarnă le-am dus la fiecare câte o pătură caldă, anul trecut am suplinit cu mese utilajul din săli. Acum vrem să contribuim cu mai multe paturi cu două nivele, care le vor fi utile pentru mai multe generații care vor fi găzduite în această instituție”, a spus Natalia pentru revista EA.md.

Vă așteptăm la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, pe data de 9 Aprilie, la ora 17:30

Informatie la tel. 022/222-734, 079-505-138

natalia duminica 2

Distribuie articolul: