Deja de un an, prietenia lor este un exemplu pentru showbizul autohton. Își împărtășesc secretele, bucuriile, fricile și demonstrează că amiciția necondiționată între două femei este cât se poate de adevărată. După un an de mărturii, Tany Vander și Natalia Colesnic au decis să poarte câte un simbol identic!

Natalia și Tany au plecat să-și sărbătorească aniversarea primului an de prietenie tocmai la Dubai. Destinația le dădea din ochi de mult timp, întâmpinându-le cu cele mai alese destinații: zgârâie-nori, safari, plajă și servicii hoteliere de primă clasă.

Natalia Colesnic şi Tany Vander celebrează un an de prietenie la Dubai! „În zilele noastre e un lux să ai o prietenă care să țină la tine necondiționat”

De ieri, cele două prietene poartă la gât lănțișoare identice. Și-au achiziționat aceste bijuterii în semn de recunoștință și devotament una față de cealaltă.

„De azi, prietenia noastră îşi are propriul simbol! Şi dacă cele mai bune prietene ale femeii sunt diamantele, acesta şi să fie. Pentru ca ceea ce avem noi nu are nimeni”, a mărturisit Natalia, împărtășind și o dovadă foto a celor două simboluri.

Admirați și voi imagini din vacanța fetelor la Dubai, în care a mers și Vasilyi, iubitul solistei Tany Vander:

El este misteriosul care i-a cucerit inima interpretei Tany Vander! (FOTO)

https://www.instagram.com/p/BQ2_DnJgxmd/?taken-by=tanyvander

https://www.instagram.com/p/BQ3Tl3BF9vc/?taken-by=vasiliy_lungo

 

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

https://www.instagram.com/p/BQyAVG4lF9e/?taken-by=vasiliy_lungo

#1AndeAniversare 👯👩‍❤️‍👩🐰🐱🙏🎉💞

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: