Chiar dacă la Târgul de caritate de duminică, 7 aprilie s-au colectat circa 10 mii de EURO, iar părinții Nataliei au mai împrumutat alte 10 mii EURO, aceasta nu reprezintă nici jumătate din suma necesară pentru operație. Întrucât starea ei este gravă, iar operația nu suportă amânare, Natalia Colescnic va lua astăzi avionul spre Israel. Acolo vineri va fi operată, numai dacă reușește să adune măcar încă 5 mii, având astfel o jumătate din sumă. Natalia Colesnic este o tânără de 28 de ani care acum două săptămâni a aflat că are o tumoare pe creier şi trebuie urgent operată. Mai mulţi prieteni dar şi oameni de bună credinţă şi-au unit eforturile pentru a o ajuta. Pe 7 aprilie revista noastră a organizat un târg de caritate la care au participat atât agenţi economici cât şi oameni care au răspuns îndemnului nostru. Banii colectaţi de la vânzarea produselor expuse la târg au fost donaţi Nataliei. Mai bine de jumătate din suma adunată la târg a fost donată de un conațional din Rusia, Renat Usatîi. Suma a fost transmisă prin intermediul lui Adrian Ursu. 

Tânăra de ani buni se descurcă finaciar singură, lucrând și peste hotarele ţării. Astăzi ea nu mai poate lucra, iar tumoarea pe care o are o împiedică să-și pună pe picioare şi dezvolta propria afacere, cea la care visează – Kangoo Jumps în Moldova.

Cei care pot și binevoiesc să o ajute pe Natalia, pot transfera suma de bani donată pe următoarele conturi bancare:

Pentru donații în USD:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD74EX0900002252631588US

COLESNIC NATALIA

Pentru donații în EUR:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”
SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD55EX0900002252631588EU

COLESNIC NATALIA

Pentru donații în MDL:

BC “EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” SA Filiala 9
EXMMMD22422

2252631588MD

COLESNIC NATALIA

2001048321559

PentruEa vă îndeamnă să salvăm împreună un vis, o viață și să o ajutăm pe Natalia să zâmbească viitorului cu forțe proprii. Până vineri tânăra mai are nevoie urgent de 5 mii EURO, bani care ar aduce suma adunată la jumătate din necesarul pentru operație (ea are nevoie de 50 mii EURO pentru operație și reabilitare). 
 
Natalia Colesnic vă mulțumește din suflet pentru mărinimia de care ați dat dovadă și vă este profund recunoscătoare pentru fiecare sută de lei/EURO depusă în contul ei pentru a o salva.

Distribuie articolul: