Fiecare mireasă visează ca în marea zi să fie totul perfect și bine pus la punct. Natalia Colesnic nu este o excepție, iar pentru că nu știe încă sigur când se va întâmpla acest moment de neuitat, și-a zis că trebuie să încerce amalgamul de emoții din sufletul unei mirese. Organizatorii „Cuconadei Mireselor” au filmat un spot în care Natalia apare în rol de mireasă, iar cea mai bună prietenă, Tany Vander, precum e și firesc, este domnișoară de onoare.

Natalia Colesnic mireasa
Natalia Colesnic mireasa
„Spotul Cuconadei Mireselor, lansat azi, este o istorie tipică despre mirese. Odată ce au primit inelul de Cuconada Mireselorlogodnă, poate chiar și mai devreme, încep să se intereseze de organizarea marelui eveniment, nunta! Iar la o petrecere dintre prietene, descoperă academia noastră de mirese – Cuconada Mireselor.
Cu toate acestea, nu am omis nici momentul când tânăra logodită a ajuns în ziua nunții. În rol de mireasă, a fost frumoasa Natalia Colesnic. Am ochit-o pe Natalia pentru rolul ăsta, dat fiind faptul că e logodită și va transmite adevăratele emoții trăite de miresuici. Ne-am dorit un video pozitiv, inspirațional, plin de farmec și frumusețe, ceea ce credem noi, ne-a reușit! Un mare mulțumesc echipei, restaurantului Banquet Hall Forum, și, nu în ultimul rând, talentatelor noastre protagoniste”, ne-a relatat una dintre organizatoarele Academiei lunare „Cuconada Mireselor”, Nicoleta Sergentu.
Mai multe informații despre evenimentele „Cuconada Mireselor”, găsiți AICI.
Contactată de EA.md, Natalia Colesnic a declarat:
Natalia Colesnic„E nemaipomenită senzația pe care ți-o creează rochia de mireasă. M-am simțit foarte bine, mai ales că am purtat și o rochiță foarte frumoasă, modelul meu preferat. Ea te umple cu-n amalgam de emoții. A fost o experiență foarte frumoasă. Am intrat bine în rol și sunt mulțumită de rezultatul final! Tot dau video pe repeat și asta e un semn bun! Mulțumesc echipei și prietenei mele dragi, Tany Vander, care îi alături de mine mereu!”
Despre cum te poți înscrie la viitoarea ediție a „Cuconadei Mireselor” afli AICI.
Natalia Cilesnic