Natalia a fost operată ieri, intervenţia a avut loc cu succes, iar tânăra este deja este conştientă. Urmează zile de recuperare şi speranţa că oamenii o vor ajuta să colecteze încă puţin, pentru a se reface definitiv. După trei ore de operaţie, Natalia a fost transferată în sala de reanimare. Profesorul Zvi Ram a vorbit cu ea, ca să vadă cum răspunde proceselor vitale, a intrebat-o cum o cheamă şi cum se simte şi a constatat că totul este în regulă. Natalia şi-a revenit din anestezie după ora şase dimineaţa.

Margarita, prietena Nataliei, care este cu ea în Israel, ne-a spus că “operaţia a fost efectuată de cel mai bun medic din domeniu, cel puţin aşa spunea fiecare persoană, care venea să ne vadă. Acest lucru a încurajat-o pe Natalia să fie sigură de faptul că operaţia a fost realizată la cel mai înalt nivel. Pe la ora 19.00, astăzi, Natalia a fost transferată în secţia de zi. Asistentele medicale au fost foarte grijulii cu noi, iar ceea ce ne-a uimit mult, a fost că multe dintre ele erau de origine română şi rusă, una fiind de baştină din Buzău, Romania, iar alta din Donduşeni, Republica Moldova.” ” 
Doar peste nouă zile va fi clar ce fel de tumoare avea Natalia– benignă sau malignă. Până atunci, ea va trebui să se recupereze, iar banii colectaţi până acum au fost deja cheltuiţi.

O zi de şedere în reanimare a costat-o pe Natalia 1360 de EURO, iar fiecare zi suplimentară în spital costă circa 560 de EURO. Natalia va sta minim nouă zile, pentru patru dintre ele fiind deja achitată suma .
Natalia speră ca oamenii cu suflet mare să o ajute să acopere spitalizarea şi cheltuielile de recuperare, bani pe care tânăra nu-i are.

Revista online PentruEA vine cu solicitarea către cei care ar putea să-i ajute cu puţinul pe care îl au Nataliei. Tânăra ulţumeşte tuturor celor care au făcut un efort până acum şi au donat cât au putut pentru ea.

Pentru transferuri in DOLARI:

BENEFICIARY’S BANK: JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

IBAN: MD74EX0900002252631588US

BENEFICIARY’S NAME: COLESNIC NATALIA

IN EURO:

BENEFICIARY’S BANK: JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

IBAN: MD55EX0900002252631588EU

BENEFICIARY’S NAME: COLESNIC NATALIA

In lei:

Banca beneficiara: BC “EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” SA Filiala 9

Codul bancii BIC: EXMMMD22422

Cont bancar: 2252631588MD

Beneficiar: COLESNIC NATALIA

Cod fiscal: 2001048321559

Distribuie articolul: