Frumoasa prezentatoare nu dă prea multe din casă, dar din ceea ce a povestit la „Prima oră”, înțelegem că urmează să modereze un talk-show.

„Sigur nu voi face știri. Cred că a venit timpul să trec pe cealaltă parte a ceea ce înseamnă televiziune. Nu este divertisment. E un proiect grandios. Vreau să îi liniștesc pe viitorii mei invitați: dacă va veni un vorbitor de rusă, voi putea vorbi cu el în limba lui, dar proiectul este în limba română.”

Citește și: După o pauză de doi ani, Natalia Cheptene apare astăzi pe sticlă (Foto)

Timp de un an și jumătate, Natalia nu a făcut televiziune, s-a încercat în domeniul de PR. A fost purtătoarea de cuvânt a omului de afaceri, tot el primar de Orhei, Ilan Shor. Atunci, jurnalista se retrăgea din televiziune după o activitate de 15 ani la ProTV Chișinău și Acasă în Moldova. 

„Am încercat să schimb un pic meseria, tangențial era legat de jurnalism, dar am înțeles totuși că destinul mă aduce tot în platou. Mai pot, mai pot da ceva în acest domeniu”, a declarat prezentatoarea la Prima oră.

21558965_1849743171708998_6870404788252727187_nPrezentatoarea și-a început cariera la PRO TV în calitate de reporter pentru știrile de limba rusă, apoi a fost realizatoarea emisiunii „O своем о женском” și moderatoarea emisiunii „O seară perfectă”. Până nu demult, prezenta buletinul de știri CTC Moldova. 

Distribuie articolul: