„Nu există culori pentru femei slabe și culori pentru femei grase – există gust și stil!”, declară într-un interviu recent acordat revistei noastre Natalia Bolohan, creatoarea brand-ului NaneTTy. natalia precizează că cel mai important este felul în care asortăm și purtăm hainele, ci mai puțin culoarea acestora. În acest sens, doamnele chiar nu ar trebui să evite vre-o culoare sau să se ferească de a ao avea în garderobă.

„Există pense, croieli, pentru a ascunde sau a evidenția anumite defecte sau calități. Orice culoare stă foarte frumos, indiferent de siluetă, nu există culori pentru femei slabe și femei grase – trebuie doar să șii să le combini corect, să nu exagerezi și să ți-i cont de un specialist, mai ales dacă el este cel care-ți vinde haina. Stilul office nu înseamnă sur sau negru – însemană orice culoare pusă într-o haină cu gust și potrivită unei croieli atare. Am avut cazuri în care am refuzat să fac un model de rochie, să aleg o culoare sau alta pentru o clientă, motivându-i că nu este potrivit(ă) pentru ea. Mă bucur că majoritatea au ținut cont de sfaturile noastre și în final au rămas foarte mulțumite de creație”, declară Natalia Bolohan în interviu.

Natalia Bolohan

Pentru că îi plăcea dintotdeauna să fie unică și deosebită în vestimentația pe care o poartă, a ajuns chiar să fie invidiată de colegele sale de muncă. În activitatea zilnică, Natalia Bolohan spune că poartă mereu creațiile sale și că nu-i place să vadă două doamne îmbrăcate identic. „Chiar dacă haina stă diferit pe fiecare dintre noi, oricum este aceeași. Îmi place să admir mereu personalitatea unei ținute. Un model creat de noi este produs în maxim patru-cinci exemplare, după care se mai poate face ceva la dorință, cu ajustările de rigoare – atât. Asta le garantează doamnelor care aleg brand-ul nostru un risc foarte mic de a-și întâlni ținuta pe stradă, la o petrecere sau chiar la locul de muncă”, mai spune Natalia.

Rochii NaneTTy

Citiți AICI interviul complet cu Natalia Bolohan, creatoarea brand-ului NaneTTy.