Nu ezită nicio ocazie pentru a se întoarce acasă, acolo unde este așteptată de rude și prieteni. Natalia Barbu s-a întors de la Miami și a povestit despre experiența sa de odihnă și muncă în același timp, la emisiunea O seară Perfectă. A petrecut o săptămână de neuitat în compania soțului său, iar călătoria la Miami a fost o surpriză despre care a aflat abia la aeroport!

A fost într-o mini-vacanță la munte, dar vacanța adevărată a fost la Miami, pentru că am stat la soare, chiar ne-am odihnit. Nu este pentru prima oară cânt am plecat într-acolo, dar de data asta a fost pentru mai mult timp – tocmai o săptămână.

Am fost fără Victoraș, pentru că a fost aniversarea noastră și a fost o surpriză din partea soțului, pentru că știam că plec la Paris. Am fost sigură că plecăm la Paris pe două zile, însă el, foarte șmecher, mi-a scos toate hainele groase din bagaj, mi-a pus hăinuțe de vară fără să știu. Când am ajuns la Paris, plecam să-mi iau valiza, dar mi-a arătat panoul și mi-a spus că trebuie să zburăm mai departe. Așa este Toni! Vacanța a fost o foarte mare surpriză pentru mine. 

La Miami am și lucrat, pentru că lucrăm acum, cu textierul meu și la albumul nou. Am muncit și la câteva piese.

Pentru mine, anul 2014 a fost un an frumos, iar cea mai mare realizare a mea a fost, totuși, concertul din luna octombrie, desfășurat la Chișinău. Mi-aș dori să fac câte un concert din ăsta în fiecare an, ceea ce este foarte greu, pentru că asta ar însemna să vii de fiecare dată cu un alt concept. Am cântat cu cei mai buni muzicieni de la noi, ce poate fi mai minunat?”, a mărturisit Natalia Barbu-Sota, în cadrul emisiunii citate.

Foto: Facebook, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: