Probabil v-ați întrebat de nenumărate ori despre cum îi reușește interpretei Natalia Barbu să arate bine de fiecare dată, așa că a venit și momentul adevărului. Invitata Cristinei Aramă, joi, la UNIMEDIA, a dezăluit mai multe secrete din ritualul său zilnic de înfrumusețare și de îngrijire a părului. Ce face Natalia Barbu pentru look-ul său, aflați mai jos.

„Părul drept a fost pentru o perioadă, însă și mâine pot să mi-l îndrept, dacă am chef să ies cu părul drept. Dar am zis că nu vreau să-l chinui, pentru că părul meu este creț așa cum e el, natural. Erau și perioade când îl îndreptam zilnic cu placa, însă asta îmi distrugea firele de păr. Părul are și el o memorie, iar dacă îl tot întinzi, se poate supăra la un moment dat. Chiar de la început, de la mare, de la sare și aerul din vacanță, părul meu a început să-și revină, așa că am zis să-l las în pace, pentru că e OK așa. Nu fac nimic în mod special pentru păr, doar o mască foarte bună cu ulei de argan. În rest, de două ori pe an, iau un complex de vitamine pentru păr, piele și unghii.  

Având porii mai mari și mai dilatați, am nevoie să mai fac și câte un peeeling, mai ales acum, că vine toamna și se face mai răcoare. La mine, pielea e cu mici probleme și a fost așa întotdeauna. Am grijă să nu apară din nou acneea – e problema cu care m-am confruntat toată viața, n-am ce să-i fac. 

Fața trebuie să fie foarte curată când te culci. Eu prefer gelul special pentru față, care curăță foarte bine tenul. După asta, dau pielea cu tonic până „scârțâie”, apoi aplic crema de ochi, de față și atât. Mă machiez în fiecare zi, dar foarte natural. 

Întotdeauna am fost slabă și probabil mi-am revenit repede după sarcină grație genelor. Pentru cineva e mai greu, pentru altcineva – mai ușor. Am prietene care scapă cu greu și de 1-2 kilograme în plus. Eu cred că e important să te simți tu bine în pielea ta.

Trebuie să bem foarte multă apă, pentru că apa face minuni – e o cură care te ajută să slăbești în special în zona taliei. Am auzit și de varianta în care se beau 4-5 litri de apă pe zi, măcar pentru o săptămână. N-am încercat, da o să încerc. 

Și mâncarea de seară e periculoasă. După ora șapte seara, e cam aiurea să mănânci: adormi greu, ai vise urâte, somn agitat, plus că stomacul și ficatul lucrează toată noaptea. 

Cu gătitul, mă descurc mai greu. Am mâncărurile preferate, pe care le gătește soțul meu. Eu pot să prepar câte un borș roșu… El gătește extraordinar caracatița, ciorba cu fasole și cu tarhon. Gătește cu mare drag. În general, toți bărbații gătesc cu drag”, a mărturisit Natalia Barbu, în cadrul interviului.

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: