După ce a devenit doamnă, Natalia Barbu Sota a învățat să se impună într-un mod aparte prin piesele și videoclipurile pe care le lansează. Astăzi, cântăreața a prezentat publicului ultimul său videoclip - un produs dedicat piesei „Noi 2” - single în care iubirea este ingredientul principal. Provocatoarea și carismatica Natalia a lucrat cot la cot cu o echipă întreagă de producție, căreia îi rămâne extrem de recunoscătoare!

„Vin cu o surpriză pentru voi, cu o melodie de dragoste, o poveste despre iubirea adevărată și fericită, care îți dă aripi; o melodie în care mă regăsesc eu și sper să vă regăsiți și voi. Se numește Noi 2. Vin și cu un videoclip și sper să vă plac așa cum sunt în el, pentru că sunt deshisă, curată”, a mărturisit Natalia, în această dimineață, când a lansat videoclipul la emisiunea „Prima Oră”.

Videoclipul a fost lansat oficial pe internet în această seară. În imaginile video, Natalia apare în ținute absolut provocatoare, care îi scot în evidență formele feminine. Pe de altă parte, în videoclipul piesei „Noi 2” nu mai apare acea Natalia Barbu cu bucle roșcate, cu care ne-am obișnuit. Vedeta a preferat să apară în producția video cu părul netezit și de o altă nuanță.

Ia-mă de mână, vreau să-nvăț să zbor. Cu tine-alături totul e ușor”, fredonează Natalia, în videoclipul proaspăt lansat. Cu siguranță că atunci când interpretează această piesă, se gândește la bărbatul care a reușit să o facă fericită și împlinită – soțul său, Toni Sota, căruia i-a dăruit un fiu, Victoraș.

foto: GarageStudio (Photo Video)

foto: GarageStudio (Photo Video)

„Mulțumesc mult echipei din spatele acestui proiect: GarageStudio (Photo Video), Dumitru Buştiuc(photo & video), Viktoria Cusnir, Zina Zen (versuri), Polina Niculcea (make-up, hair&styling), Cristina Buştiuc-Vasilache (photo), Ștefan Şoşu (asistența tehnică), Andrei Kerestely (mix & master), Sergiu Musteață (mix orchestrație)”, mai declară Natalia Barbu Sota.

foto: Facebook

foto: Facebook

Zina Zen, autoarea versurilor piesei, este și ea onorată, la rându-i, să colaboreze în premieră cu Natalia și tot în premieră, la producția unei piese muzicale. „Vă prezint, onorată și extrem de emoționată, prima mea colaborare muzicală. Pe Natalia Barbu Sota o știți și cunoașteti, i-ați fredonat melodiile și ați admirat-o pentru talent și frumusețe. Este un privilegiu să apar și eu în această schemă armonioasă. Felicitări întregii echipe, aștept cu nerăbdare videoclipul”, mărturisește Zina, la rândul său.

foto: GarageStudio (Photo Video)

foto: GarageStudio (Photo Video)