Interpreta Natalia Barbu a decis ca de sărbători să se răsfețe pe deplin, drept pentru care a ales o destinație exotică deja testată – Cancun. Natalia a fost acolo de Revelion, alături de soțul său și de fiul Victoraș. Se pare că voyage-ul durează mai mult, deoarece artista nu încetează să ne uimească zilnic cu ceva imagini noi.

Natalia și Tony sunt deja a treia oară în orașul mexican, celebru prin plajele sale frumoase. Amintim că în cancun, vedeta și soțul ei au petrecut luna de miere, și, după declarațiile lor, acolo a fost conceput Victoraș, fiul lor.

 Natalia Barbu în Cancun

Natalia Barbu in Cancun

În aprilie 2012, la doar trei luni de la nașterea fiului, Natalia și Tony au mai mers în Cancun pentru zece zile, pentru a se relaxa și a planifica al doilea copil. “Am fost în Cancun să o concepem pe Victoria. Am stat trei zile la New York și șapte în Cancun. Destinația aceasta ne-a purtat noroc, așa că am zis să repetăm figura, poate ne pricopsim și cu o Victoria. Să avem pereche”, a declarat atunci Natalia Barbu presei din România. Nu a fost să fie, poate de această dată.

Natalia și Tony Sota

Natalia Barbu

Natalia Barbu

Natalia Barbu

Cert e că artista și-a etalat aproape zilnic pe contul său de Facebook silueta de invidiat, postând poze de-a dreptul incendiare de pe malul mării. Iar după o excursie în Tulum, Natalia scria: “Azi am vizitat Piramida Maya din Tulum – incredibil de frumos! Cât de înțelepți și spirituali erau mayașii… cred că încă mai avem multe de învățat de la ei.”

Natalia Barbu cu mayașii

Natalia Barbu

Foto: Facebook/nataliabarbu

Distribuie articolul: