Acum câteva zile Natalia Barbu ne promitea o melodie în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Cu toții așteptam o istorie de iubire cu final fericit sau o declarație fierbinte de dragoste – ei bine, n-a fost să fie. Artista cântă în noua sa producție despre minciună, lașitate și trădare. Cui îi dedică piesa?

Interpreta a oferit pe pagina sa de Facebook un comunicat cu multe înțelesuri și cu fraze foarte romantice, exact ca și piesa propusă. Noul single “Din amintiri” e o poveste de iubire care s-a destrămat… așa a vrut textierul. În iubirea adevarată nu e loc de minciună și tradare. Mulți din noi au trăit o iubire care ne-a ruinat și poate, chiar ne-a tăvălit sufletul prin noroaie. Această poveste nu vrea decât să te facă să înalți capul, să-ți lași visele să plutească și să dai speranței voie să existe în continuare, pentru ca maine neaparat va naște o noua iubire.

“Îi mulțumesc mult comozitorului Andrei Kerestely și textierei Liliana Ștefan pentru această colaborare extraordinară. Sper din suflet să vă regăsiți în aceste amintiri din piesa mea nouă și să vă găsiți dragostea adevărată”, mai scrie Natalia.

Ne întrebăm cui a dedicat artista melodia și despre ce bărbat care a trădat cântă? Tu ce crezi?

Distribuie articolul: