Este femeia care a recunoscut-o demult: este fericită și tot ce poate face zilnic este să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ce are și ce este. Administrează câteva afaceri, cântă, cochetează și cu televiziunea și, mai presus de toate, are o familie integră și frumoasă. Nata Boboc este împlinită de fericirea celor trei copii și a soțului - cele mai apropiate ființe care sunt astăzi, de ziua ei, alături de ea.

„Atunci când  filele calendarului din nou se grăbesc spre data apariţiei tale pe acest pământ, după o vârstă anumită și, probabil, datorită înţelepciunii culese din „pomul soartei”, te prinzi la ideea că nu ceri nimic de la ziua aceasta! Nu ai nevoie de serbări grandioase şi cadouri pompoase! Accepţi doar mirosul unei copturi proaspete, de casă în compania celor, pentru care trăieşti!

Vezi și: Nata Boboc, interpretă: „Sunt fericită că am ajuns să fac muzică fără să mă gândesc la bani”

nata boboc 1

Nu trăiesc după standarde sau cutumele secolului XXI – trăiesc așa cum mă simt bine! Şi chiar dacă risc să mă evidenţiez din mulţime, să fiu blamată sau criticată, sunt fericită pentru ceea ce am. Mă simt împlinită cu valoarea pe care o am mai sfântă – familia mea – ceva ce unii pot să nu „atingă” niciodată... Această împlinire o datorez doar cerurilor şi celor dragi ai sufletului meu!

nata boboc

Citește și: Nata Boboc, ‘mamă de trei voci’: „Dacă nu venea Polina, adoptam un copil de la orfelinat”

Bucuriile vieții te înaripează, iar provocările te călesc. Astăzi știu sigur că tragediile vieţii pot fi primite cu mulţumire şi acceptate – fără lacrimi și cu smerenie. Numai așa se formează demnitatea și astfel înțelegi că bucuria venită după o perioadă mai grea este adevărată binecuvântare. 

nata boboc 2

Fericire înseamnă… maturitatea adevărată a sufletului… E un cumul foarte deosebit de cunoştinţe utile despre valorile universului, trăite pe propria piele. Încerc să pun preţ pe fiecare clipă trăită, fără să mă gândesc la cursuri valutare, politică, tendinţe în vogă şi evenimente mondene… Sufletul meu dă viaţă şi nu se teme de moarte!”, ne-a mărturisit Nata Boboc.

Vezi și: A făcut totul în noul ei videoclip! Nata Boboc, de la femeia vampă la familista convinsă (Video)

Foto: Arhivă personală