Zvonurile despre faptul că emisiunea și cuplul TV Nata Albot și Andrei Bolocan vor dispărea de la ecrane vehiculează de mult. Jurnalista a declarat ieri într-o întâlnire de despărțire cu admiratorii emisiunii Sare și Piper că pleacă de la Jurnal TV, dar și din Moldova. „Nata Albot își dorește de patru ani încoace să-și reunească familia. Vrea să fie alături de fratele său, care de șapte ani este în Canada. Eu schimb fila și plec în Canada, pentru că eu vreau să scriu o nouă pagină în viața mea”, a declarat ea. Ultima emisiune moderată de Nata a ieșit ieri seara pe post, Sare și Piper, dar și alte emisiuni de la Jurnal TV luându-și o scurtă vacanță. Într-un interviu acordat unei emisiuni matinale, Nata a ținut să precizeze: „Urmează o scurtă vacanță, pe care eu, cel puțin, o aștept de multă vreme. Urmează o nouă țară, nu vreau să spun pentru totdeauna și mai ales, nu aș vrea să cred că colaborarea mea cu Jurnal TV aici se încheie. Mi-ar plăcea măcar un corespondent special la Montreal să fiu”.

Andrei Bolocan a glumit, precum îi este firesc, și a evitat să răspundă concret la întrebarea unde va pleca el. Prezentatorul a declarat, însă, că el se autoidentifică cu televiziunea la care lucrează și că va continua colaborarea cu ea: „Nu sunt trist și nu simt că asta e o ruptură, eu sunt un Andrei Bolocan plus Jurnal TV și acest melanj va continua. Voi mai adăuga ceva și sper în acest fel să fiu un om mai bun”.

 

În ceea ce privește proiectele pe care le-a inițiat în ultimii ani, Nata a menționat că toate vor fi continuate de televiziunea care le-a găzduit, cu excepția „IA Mania” și „Mai Dulce”, pe care jurnalista vrea să le continue pe cont propriu și pentru care va reveni în țară de câteva ori pe an. „Astea două, plus „Balul Brazilor”, dacă voi putea să le organizez fără mari sacrificii de acolo și să vin în țară pentru ele, mi-ar plăcea foarte mult să continue, pentru că ele sunt idei naționale”.

Sursa: JTV 

Distribuie articolul: