Astăzi, 29 mai, pe rețelele de socializare a apărut informaţia că Nata Albot pleacă în curând de la Jurnal TV. Internauții au mers mai departe, încercând să afle unde se duce vedeta de televiziune, ce proiect nou pregătește aceasta și dacă nu cumva este vorba de o plecare mai îndepărtată? Ce le răspunde acestora producătoarea generală și prezentatoarea JurnalTV, Nata Albot, aflaţi mai jos. Contactată de PentruEa să comenteze declarațiile internauților, Nata a ținut să precizeze: “Nu vreau să comentez zvonuri din gura lumii. Dacă voi pleca, neapărat voi anunța personal, public acest lucru. Acum vreau doar să vă spun că eventuala mea plecare nu e legată deloc de JurnalTV: probleme, salarii, nemulțumiri sau alte chestii de genul acesta. Sunt strict planuri legate de viața mea personală și 100 de procente acest lucru nu are legătură cu postul meu de lucru actual.” Prezentatoarea a mai spus că la momentul potrivit va oferi personal detalii despre acest lucru.

Întrebată dacă nu o doare inima pentru ceea ce lasă în urmă, Albot a declarat: “Ba da. Mă doare inima pentru toate proiectele în care mă implic, deoarece o fac cu mare dăruire, dar mi-am dat seama că pierd din punct de vedere personal. M-am copt destul ca să vreau să mă ocup mai mult de viața mea personală.” Nata a refuzat să comenteze privitor la unde și cu cine va pleca, a menționat doar că este în stare singură să anunțe pașii importanți din viața ei.

Amintim că Nata Albot este producătoare generală și prezentatoarea unui show culinar la Jurnal TV. De asemenea, ea s-a implicat activ în diverse campanii și târguri de caritate. Blogger-ița participă și la diverse acțiuni sociale, dând dovadă mereu de un activism civic demn de urmat.

sursa foto: facebook.com 

Distribuie articolul: