După ce a anunțat că pleacă în Canada pentru a-și reîntregi familia, a dat o petrecere de rămas bun și și-a mai vândut din lucrurile pe care nu le putea lua cu ea, jurnalista și producătoarea de la Jurnal TV a ajuns peste ocean. Acolo o aștepta deja o nouă cultură, o nouă casă și o nouă viață. Recent Nata a postat pe contul său de Facebook imagini cu noua ei locuință și comentează: „Moving to my new house” (Mă mut în casă nouă). Se pare că jurnalista nu a plecat singură, ci cu partenerul pe care îl avea seară de seară în platou la „Sare și Piper”, Andrei Bolocan. Acesta se bucură în poze împreună cu Nata și face haz, precum îi stă în fire.

nata 11

nata 12

Felicitările și urările de bine din partea prietenilor nu au întârziat să apară, pozele sunt toate însoțite de comentarii. Nata a postat o fotografie și cu mama ei care, deși fiind peste ocean, nu a întârziat cu marinarea roșiilor.

nata 13

Amintim că încă din primăvară a apărut zvonul cum că producătoarea Jurnal TV, Nata Albot a decis să emigreze în Canada cu întreaga sa familie.