Nata Albot a fost invitata Cristinei Aramă la o discuție deschisă în studioul UNIMEDIA, unde a vorbit despre planurile sale, viața din Canada, acțiunile de la Chișinău și nu în ultimul rând despre persoana care o face fericită.

Nata Albot a fost deschisă să răspundă la orice întrebare acordată de prezentatoare, dar nu a oferit detalii despre planurile sale pentru viitor sau despre activitățile actuale din Canada.

Întrebată de prezentatoare care a fost motivul plecării ei din țară, Nata a spus că a fost foarte consumată de lucrurile pentru care se dedica și a avut nevoie de o sursă care ar fi ajutat-o să se reîncarce cu energie: „ Pentru mine această sursă la un moment au devenit studiile, pentru că eu am nevoia să mă încarc cu ceva. Eu nu am găsit nimic onorabil la capitolul studii aici, în Republica Moldova.”

Chiar dacă Nata a menționat faptul că nu a găsit ceva calitativ pentru studii la noi în țară, aceasta a subliniat faptul că apreciază activitatea Ministrului Educației, Maei Sandu. Aceasta a mai adăugat că este bucuroasă că există o astfel de persoană care a avut curajul să se pună în ușă și să zică că așa nu se mai poate.

Nata a spus că alegerea de a pleca în Canada a făcut-o fiind foarte împăcată cu această idee și niciodată nu a avut regrete din cauza acestui pas: „Acum în Canada sunt o mamă bună, sunt studentă înscrisă la universitatea din Montreal, universitate care a confirmat acceptarea mea incă atunci când eram în Chișinău.” Fostul producător JurnalTV a mai adăugat că dacă ar avea posibilitatea să se realizeze în Canada ar alege tot sfera comunicării.

Pentru fericirea deplină, prezentatoarea a spus că ar avea nevoie ca părinții ei să-i fie alături „Cel mai mare cadou pentru mine acum ar fi dacă părinții mei ar accepta să mă urmeze.”

Întrebată de prezentatoare de cine a fost cucerită inima vedetei, aceasta a ezitat să spună numele bărbatului care îi este alături: „Vreți un nume? Voi nu îl știți? Vreți sa îl auziți din gura mea? Inima mea în clipa aceasta este cucerită de un om foarte foarte talentat care mă face foarte mult să râd și le doresc tuturor femeilor să aprecieze atunci când întâlnesc un bărbat, nu pentru marca mașinii și nici restaurantul în care au fost ei și nici mărimea buchetului de flori sau diamantul pe care îl primesc, ci să aprecieze durabilitatea sentimentelor pe care le trăiesc atunci când sunt alături.” a mai adăugat Nata.

Amintim că Nata Albot a revenit în țară pentru o serie de evenimente, inclusiv și Balul Brazilor care va avea loc astăzi seară.

Distribuie articolul: