După ce a postat pe rețelele de socializare poze cu pachetele livrate din Moldova în Canada, Nata Albot a reușit să le așeze pe toate la locul lor și se declară încântată de noua ei locuință. Ce decorațiuni deosebite și colorate are fosta producătoare de la Jurnal TV, vedeți mai jos. Nata Albot și-a decorat noua locuință foarte colorat și inspirată din cele mai moderne poze și cele mai năstrușnice combinații. În casă se vede contribuția fiecărui membru al familiei, iar jurnalista a avut un cuvânt de spus peste tot. Nata a luat din Moldova covoarele din lână, aduse de ea de la Kiev, câteva jucării moi și draperiile, tablouri sau căluți din lemn primite în dar de la amici.

Într-o postare pe blogul personal, Nata declară că s-a ocupat personal de alegerea și zugrăvirea unor elemente de mobilă din camera fetelor sale, decorând-o și cu desene ale lor. „Îmi place să am pe frigider operele de artă ale fetelor mele… În fiecare zi (fetele) vin altfel (de la școală), cu expresii noi, cu franceză quebecoază, cu impresii despre o şcoală aşa cum nu au mai văzut”, scrie Albot.

 

Prezentatoarea emisiunii „Sare și Piper” a declarat că-i plac, până la încântare, noile sale flori, bucătăria, cu care se mândrește, draperiile originale și terasa, unde acum își găsește loc de odihnă și relaxare. „Mai am multe lucruri care îmi plac în noua mea casă. Dar mă opresc aici. Şi revin… Un pup de la Montreal”, mai scrie Nata.

Distribuie articolul: