În urma unui concurs inițiat de Agenția Națională a Turismului, cu genericul „Ambasador al Turismului Moldovenesc”, au fost selectate mai multe personalități publice, propuse de sociatatea civilă, care merită să primească această decorație. După ce artiști precum Constantin Moscovici, Dan Bălan sau trupa Zdob și Zdub au beneficiat ce asemenea titluri, Nata Albot, jurnalista stabilită în Canada, fondatoarea KLumea, este decernată cu o asemenea diplomă. 

Nata Ambasador

Contactată de Revista PentruEA, Nata Albot ne-a declarat despre titlul primit: „Această distincție este un gest simpatic, în spatele căruia aș vrea foarte mult să văd legarea unei colaborări de durată între Klumea și Agenția Turismului. Avem scopuri comune, respectiv putem să ne unim forțele pentru a le atinge. Mulțumesc mult că mi-au făcut mămica mândră de mine”.

Mama Natei

Nata „Desfăşurarea, în premieră, a acestui proiect va da un nou imbold de recunoaştere internaţională a potenţialului turistic al Republicii Moldova, constituind, de asemenea, o bună oportunitate de includere a ţării pe harta marilor operatori de turism”, susțin reprezentanții Agenției.

Nata Albot organizează în Moldova, prin KLumea, trei mari festivaluri: Mai Dulce, IA Mania și Balul Brazilor de Crăciun. Jurnalista desfășoară multiple activități culturale și în Canada, la Montreal, alături de organizația Koolture Tricolore.

Titlul de Ambasador al turismului moldovenesc a fost acordat mai multor personalități marcante din Republica Moldova, promotori ai valorilor naționale pe plan internațional.

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: