Ne place să aflăm lucruri noi și interesante despre personajele pe care zilnic le admirăm și cărora le urmărim activitatea. Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, părinții Natei Albot au povestit detalii interesante despre copilăria jurnalistei plecată în Canada. Am aflat care erau pasiunile Natei, dar și ce atracție avea atunci jurnalista pentru bucătărie.

Părinții Natei Albot, Alexandra și Ion Albot, povestesc despre copilăria fiicei lor, prezentând și poze din acea perioadă, care o arată pe Nata de la primii ani de viață, până în adolescență. Mama jurnalistei și producătoarei TV povestește că Nata era încă din copilărie centrul tuturor evenimentelor interesante: “Era nucleul la toate evenimentele, la petrecerile din colectivul de la școală…”. Referitor la pasiunea pentru culinărie, mama Natei spune că fata ei nu era foarte atașată de cratiță. „Nu pot să spun că era foarte atașată de bucătărie și dacă ceva făcea, atunci făcea doar după poruncile mele”, își amintește Alexandra Albot.

 

Tatăl Natei, Ion Albot, a povestit cu mare mândrie că fiica sa era prima la baschet: “La școală juca baschet și cu fetele, și cu băieții, a jucat și în selecționata Moldovei de juniori…”, își amintește tatăl, povestind și cum Nata dispărea adesea în păduricea din prejma casei, ca să revină apoi cu poala plină de ciuperci.

Distribuie articolul: