A mai rămas puțin până când Smiley și Giulia îl vor ține în brațe pe micuțul Domnic, în calitate de nași de botez, astfel că băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea e chiar pe mâini bune. Cu atâția nași de botez intepreți, precis că devine și el artist. Smiley i-a făcut ieri o vizită finuțului său de botez, pe care la purtat în brațe cu atâta duioșie!

Smiley s-a arătat de-a dreptul emoționat de vizita pe care i-a făcut-o finuțului său de botez, Dominic. 

Presa română scrie că pe lângă Smiley, cea care a acceptat să fie nașa de botez a lui Dominic este interpreta Giulia (Anghelescu), care s-ar fi apropiat de Antonia mai ales în perioada în care Antonia și Alex au devenit un cuplu în ciuda faptului că interpreta nu avea divorțul la mână.

Giulia a fost prima persoană care a aflat că Antonia este însărcinată pentru a doua oară. Prietena Antoniei este însărcinată, la rândul ei, în patru luni, iar fiica sa cea mai mare poartă prenumele „Antonia”.

Pentru că părinții lui Dominic au decis că botezul bebeluşului Cezar Andrei să fie în martie, iar pregătirile trebuie să înceapă, Velea şi Antonia au fost obligaţi să ia rapid o decizie privind religia copilului. Cum Antonia este mormonă, iar Velea ortodox, la ceremonia religioasă, mama nu are voie în Biserică, iar copilul ar trebui să ia religia mamei. Însă, pentru binele copilului, cei doi artişti au hotărât ca micuţul lor să aibă religia tatălui. De asemenea, pentru ca Antonia să poată participa la ceremonia religioasă va trebui să facă câteva ritualuri pe care Biserica Ortodoxă le impune în aceste cazuri, scriu cei de la CanCan.ro.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: