A spus dintotdeauna că NKblog este, pentru ea, o platformă pentru a-și comunica noutățile personale și secretele de frumusețe. Așadar, noua postare video a Nastyei Kamenskykh a fost filmată pe patul de spital. După vacanța în Thailanda, artista a suportat o operație urgentă la ambele picioare. Ce a spus vedeta în postarea video, aflați mai jos.

În clip, Nastya recunoaște că și-a operat ambele picioare: unul – traumat de pe urma accidentului cu parașuta, suportat vara trecută, iar al doilea – din cauza unei cicatrici care i-a rămas de pe urma unui accident rutier:

„Epopeea mea cu picioarele continuă. După jumătate de an, a venit timpul pentru a treia operație. Mă veți întreba cât va mai dura. Adevărul este că am o mulțime de metal în picioare și trebuie să-l scot de acolo; mă pot numi Terminator.  În plus, visez de mult timp să scap de o cicatrice pe care mi-a lăsat-o un accident pe care l-am suportat. L-am rugat pe chirurg să o taie și să coase din nou.

După vacanță, unde am alergat mult, aveam piciorul umflat și am venit, speriată, la medic. Am făcut radiografia și medicul mi-a spus că este gata să mă taie chiar și mâine.

Gata, a fost ultima operație din viața mea. Nu mai vreau să-mi operez nimic.

Poate că mă veți considera nebună, dar vă spun ceva: dacă Doamne ferește veți ajunge în situația unei operații și trebuie să renunțați la muncă, nu vă îngrijorați și nu permiteți pesimismului să vă doboare. Dacă ceva vi se întâmplă, nu este pur și simplu. Opriți-vă și realizați: poate că este o nouă etapă a vieții voastre. La mine este sută la sută așa! Sunt foarte mulțumită că am trecut prin această situație. Am înțeles foarte multe!

Urmează să mă bucur de viață, să mă reabilitez, să citesc și să stau întinsă pe divan, cu serialele mele. Nastya cea fericită se întoarce acasă!”, spune vedeta.

Artista nu s-a temut să le arate fanilor și cicatricile imense, care i-au rămas în urma operației. Mai mult decât atât, la câteva zile de la operație a și revenit la sala de forță pentru a-și sculpta partea de sus a corpului.

16123657_1842485389358713_2404611253973549056_n

Foto: captură video

Distribuie articolul: