În Săptămâna Albă, e mai actual ca oricând să descoperim noi și noi rețete de clătite. O rețetă pentru cei care au grijă de silueta lor a apărut astăzi pe vlogul cântăreței ucrinene Nastya Kamenskykh. Artista le-a gătit în premieră, iar „rezultatul” a ieșit delicios!

Voi pregăti rețeta mea de clătite, pentru toți cei care stau la dietă. Voi avea nevoie de chefir, făină fără gluten, ouă, oțet, bicarbonat de sodiu, puțină sare, ulei de măsline și, desigur, apă. Eu o prepar în premieră, deci pentru mine nu e o simplă provocare, e un examen.

Luăm un bol adânc, în care spargem două ouă, pe care le zbatem mai apoi. Adăugăm aici un pahar de apă caldă. Apoi – un pahar de chefir (1%). Ulterior – un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu, stinsă cu oțet. Mai departe, adăugăm câte puțin din făină (200 gr./un pahar) și amestecăm foarte bine. Adăugăm puțină sare și ulei de măsline (o linguriță). Vom prăji clătitele tot cu ulei de măsline.

Umplute cu brânză cu procent mic de grăsime, migdale și caise uscate, clătitele ies delicioase, sănătoase și corespunzătoare dietei mele!”, spune Nastya, în noul său vlog.

Foto: captură video

Distribuie articolul: