După un an extrem de productiv, în care a reușit să avanseze în carieră, să-și facă un blog de frumusețe, să slăbească și chiar să se accidenteze un picior, Nastya Kamenskykh a decis să facă o pauză. Artista a plecat într-o vacanță exotică și, chiar dacă nu a spus unde se află, și-a invadat fanii virtuali cu fotografii seducătoare.

Cine vara trage de fiare, iarna nu se complexează să poarte costumul de baie! Anume asta le vine în minte fanilor, atunci când admiră pozele de vacanță ale Nastyei Kamenskykh. Artista se bucură de vacanță pe o plajă exotică și nu trădează nicio impresie despre această perioadă frumoasă, decât doar fotografii pline de culoare și miros de vară.

16110742_1726338601015554_7155830877128228864_n

Fiecare postare virtuală e o ocazie minunată de a le demonstra fanilor că modificarea regimului alimentar și sportul practicat cu regularitate au un efect scontat asupra greutății.

Dieta care a slăbit-o pe Nastya Kamenskykh cu tocmai 3 mărimi

Vedeta a recunoscut doar că în perioada sărbătorilor s-a îngrășat cu tocmai un kilogram și anume din acest motiv practică odihna activă, consumă lichide și renunță cât se poate de mult la alimente „periculaose”.

Admirați-o!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: