Caz fericit într-o familie din Muldhoka, Nepal. Soții Aawal erau deja disperați și nu mai sperau să-și țină micuțul de cinci luni în brațe. Datorită echipelor militare de salvare, acest miracol a intrat în istorie. După 22 de ore în care s-a aflat sub ruinele nepaleze, Sonies, a supraviețuit, ba mai mult, acesta a zâmbit salvatorilor și a demonstrat că este dornic de viață.

Rasmila Aawal, o femeie în vârstă de 35 de ani era disperată, credea că n-o să-și mai vadă niciodată fiul de cinci luni, care în urma cutremurului a rămas blocat printre ruinele reședinței sale. Dar din fericire pentru aceasta, cât și pentru soțul ei, micuțul Sonies a fost găsit după 22 de ore de căutări.

3

7Mama băiatului a declarat printre lacrimi: „Eram sigură că era mort, nici nu îmi imaginez cum a fost posibil acest miracol. Sunt atât de fericită. Nu pot să cred că îl țin în brațe.”

1

Soțul acesteia, Shyam Aawal, în vârstă de 34 de ani, a spus: „Eu sunt cel mai fericit om din lume.” Bărbatul, un simplu șofer de camion a tot încercat să-și scape fiul cu viață. Din păcate, din primele ore de după cutremur, Shyam nu a reușit să-l găsească și abia a doua zi, când au sosit echipele de salvare, acesta a prins la curaj și a continuat căutările.

2

8

Rasmila a povestit pentru Daily Mail: „Eram la cumpărături, am lăsat băiatul în grija fetiței mele mai mari, Sonia. La un moment dat mi-am dat seama că mi se surpă pământul de sub picioare, am izbucnit în lacrimi și am început a fugi spre casă. În capul meu aveam un singur gând, că îmi voi găsi copii decedați. Mă rugam la toți zeii și se pare că rugăciunile mele au fost auzite.”

4

Familia este originară din Muldhoka. Acum, în urma cutremurului devastator, aceasta a rămas fără acoperiș, de altfel, ca și multe alte sute de familii, dar sunt fericiți că și-au găsit copii în viață.

6

Numărul oficial al persoanelor decedate în urma cutremurului nepalez, se ridică la 2000, apoi alte 10 000 de persoane au fost rănite și încă 5000 (de oameni) au fost declarați dispăruți.

Distribuie articolul: