Spectacolul de debut al Atelierului de lenjerie „La Perla” din săptămâna modei de la Paris „Haute Couture” a fost încheiat cu una dintre cele mai râvnite modele din lume – Naomi Campbell. Vezi cât de sexy a fost focoasa britanică pe Podiumul din Hôtel Salomon de Rothschild.

Prima apariție a modelului Campbell a fost la vârsta de 7 ani, în februarie 1977 unde a dat un casting ca elevă pentru videoclipul lansat de Bob Marley Is This love. La 15 ani, în timp ce era studentă în Italia la Conti Academy, Campbell a realizat un spot pentru modelul Ford. În curând, Naomi s-a decis să își încerce norocul ca model dând o probă pentru Elite Model Management, ca mai apoi în august 1988 să apară pe coperta revistei Vogue Paris, fiind singurul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

S-a dovedit a fi un model „de durată”, adică este una dintre femeile cu aceeași meserie care în ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, încă mai defilează pentru marele case de modă din lume. 

Luni, 26 ianuarie, frumoasa britanică a revenit pe marile scene după o pauză de 2 ani. Campbell a încheiat spectacolul de debut al unei case de modă de la Paris Haute Couture Fashion Week. Este vorba de „La Perla Lingerie Atelier” care au prezentat o serie de articole de lenjerie. Naomi a defilat într-un set care era format din chiloți, sutien, ciorapi și jartiere negre, cu o vestă de mătase pe partea de sus a corpului, astfel strălucind pe podiumul de la Hôtel Salomon de Rothschild.

După momentul ei în lumina reflectoarelor, Naomi a scris pe Twitter: „LaPerlaLingerie vă mulțumesc pentru un spectacol atât de mare.”

 

Spectacolul „La Perla” a intrat în a doua zi de la Paris Haute Couture Fashion Week, eveniment căruia i s-a dat startul duminică seara cu un spectacol Versace.

Naomi a menționat câte ceva și despre alte modele care acum sunt de succes, dar nu au muncit atât de mult precum au muncit „fetele din era sa”. „E uimitor. Adică, acesta a fost norocul lor, ce pot să zic. Mă simt mândră de generația mea și a femeilor, cum ar fi Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington, Claudia (Schiffer), noi am avut de urcat mult mai multe trepte, să mutăm foarte multe pietre din loc, doar așa am putut ajunge aici unde ne aflăm astăzi. Și vreau să mai zic în atenția acelor modele care au luat totul de-a gata că, tot ce vine ușor, ușor pleacă. Eu sunt de fapt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru modul în care am mers spre cariera mea. Eu nu mi-aș dori un alt drum, acesta pe care am mers și încă merg este minunat. Deci, asta e pentru ele și ceea ce am acum este pentru mine”, a adăugat frumoasa modelă – Naomi Campbell.

Sursa: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: