Natalie Denise (Nadya) Suleman este americanca devenită celebră în mass media și pe rețelele de socializare după nașterea, din ianuarie 2009, a opt copii. Pentru că o admiră nespus de mult pe Angelina Jolie, Nadya educa, până în 2009, alți 6 copii și și-a mai dorit încă un bebeluș. Concepția a avut lor în condiții de laborator, de aceea, Suleman nu a născut un copil, ci tocmai 8 și a devenit automat mama a 14 copii!

Americanca născută în 1975 în California s-a căsătorit, în 1996, cu Marco Gutierrez, cu care a divorțat patru ani mai târziu din cauza imposibilității de a avea copii. Pentru a deveni însărcinată, Nadya și-a dorit să recurgă la fertilizarea in vitro, dar n-a obținut un accept din partea soțului și a decis, după asta, să rupă orice relație cu Marco.

În 2001, s-a născut primul său copil conceput în eprubetă – fiul Elijah. În 2002 a născut-o pe fiica Amerah, după care, grație unor intervenții chirurgicale, a reușit să conceapă, pe cale naturală, alți 3 copii. În urma uneia din aceste sarcini, s-a născut o pereche de gemeni. Respectiv, Nadya a devenit, în câțiva ani, mama a 6 copii: patru fii și o fiică.

Nadya a decis să continue șirul de experimente, pentru că îi mai rămăseseră câțiva embrioni și a decis că mai vrea să resimtă starea de graviditate. Femeia spune că nici măcar nu i-a trecut prin cap că poate fi însărcinată cu tocmai 8 bebeluși. A consolat-o doar faptul că va semăna, măcar puțin cu Angelina Jolie, mai ales că a suportat și o operație chirurgicală pentru a-i semăna mai mult vedetei. 

După ce a născut cei 8 bebeluși, Suleman a devenit erou național și a fost, imediat, oaspetele emisiunii televizate „The Oprah Winfrey Show”. În ciuda greutăților materiale prin care trecea mama solitară, copiii Nadyei nu duc lipsă de nimic.

Femeia este ajutată de părinți. Tatăl acesteia a fost soldat în armata irakiană și i-a promis fiicei sale ajutor financiar pentr creșterea celor 14 nepoți.

Pentru că este mama a 14 copii, 8 dintre care s-au născut în aceeași zi, Nadya spune că se simte mai aproape de idolul său, Angelina Jolie. Mai mult decât atât, recordul Nadyei a fost confirmat și de către cei de la Guinness Book.

Foto: nj1015.comusmagazine.comexaminer.comcelebritybabyscoop.com

Distribuie articolul: