Ne-am schimbat, probabil ai remarcat. Am decis să îmbrăcăm o haină nouă, pentru ca să te inspirăm și mai mult și să te motivăm să continui să faci lucruri mărețe. Deja de câteva zile, PentruEA.md a devenit EA.md, iar acest restyling, sperăm noi, ne va apropia și mai mult de tine. Despre motivele pentru care ne-am schimbat și pentru care muncim în continuare pentru simpatia ta, îți va vorbi, în interviul de mai jos, Nadia Darie - editorul revistei online și generatorul de inspirație și motivare din echipa noastră.

Ne-am schimbat, probabil ai remarcat. Am decis să îmbrăcăm o haină nouă, pentru ca să te inspirăm și mai mult și să te motivăm să continui să faci lucruri mărețe. Deja de câteva zile, PentruEA.md a devenit EA.md, iar acest restyling, sperăm noi, ne va apropia și mai mult de tine. Despre motivele pentru care ne-am schimbat și pentru care muncim în continuare pentru simpatia ta, îți va vorbi, în interviul de mai jos, Nadia Darie – editorul revistei online și generatorul de inspirație și motivare din echipa noastră.

Nadia, mărturisește-le cititoarelor noastre despre cum a venit nevoia de schimbare. De ce PentruEA a devenit EA.md? Este doar o schimbare de look, sau mai mult decât atât?

Totul a pornit de la faptul că noi, cei care scriam, aveam o dificultate repetitivă, deoarece numele începea cu Pentru – deși era unul foarte sugestiv. Nevoia schimbării de look este iminentă oricărui site, odată la câțiva ani, pentru a fi în pas cu tehnologiile și inovațiile în design. Așa că noua imagine trebuia să mai aducă ceva nou. Nu am plecat prea departe, să zicem că ne-am păstrat rădăcina și asta e cel mai frumos. În rest, ne străduim zilnic să ne depășim în calitatea conținutului, în diversitatea lui tematică, în originalitatea abordării și în rapiditate. Sperăm să nu o dezamăgim pe niciuna dintre cititoarele noastre fidele!

EA.md are și un nou logo, plus o culoare care amintește de flori, stil, primăvară. Ce mesaj transmite acum identitatea revistei?

Individualitate, putere de decizie, curaj, ambiție și multă dragoste. Toată echipa a muncit mult pentru fiecare detaliu din noul design și logo, am ajustat culorile până la cea mai mică nuanță, așa ca totul să fie pe placul femeilor.

Este vorba și despre o schimbare la nivel editorial, sau revista va propune și în continuare același tip de conținut

Nu vom devia de la liniile noastre de subiect și de la valorile pe care le-am promovat până acum. Continuăm să fim sursa de inspirație și motivație pentru femeile care au curaj, dorințe, aspirații, știu ce vor și luptă pentru visele lor. Vrem, în primul rând, sa generăm schimbări, atât la nivelul de dezvoltare personală al femeilor, prin exemple demne de urmat și practici testate de specialiști, cât și la nivel social – femeia fiind cheia tuturor schimbărilor pozitive din familie, societate, țară și lume.

Câți oameni muncesc acum la conținutul și imaginea revistei? Ce apreciezi cel mai mult la colegii tăi?

La conținut și proiecte muncesc fotografa Ellene Mocrii, Daniela David, Alisa Postolnițchi și Diana Musaelean. Manageriatul echipei încerc sa îl fac eu, iar bordul decizional înseamnă Interakt Media. În ceea ce privește imaginea site-ului, suntem ajutați de către colegii de la Sens Media, cu care suntem un trust, iar cea mai bună echipă de marketing online este de asemenea asociată cu noi: AdCenter.

Cititoarele au remarcat cu siguranță și schimbările la nivel de categorii. Ce s-a schimbat aici și ce elemente noi au intervenit?

Nadia DarieÎn sfârșit am adus pe site categoria dedicată exclusiv relațiilor, cuplurilor, sexului. De remarcat și categoria timp liber – mult mai vastă, ca și abordare; casă și familie – iarăși cu diverse idei din mai multe domenii, iar în rest – sunt categoriile cu care cititoarele erau foarte obișnuite și pe care le accesau frecvent. Trebuie sa menționez că ne-am propus să fim mai aproape de partenerii noștri și pentru aceasta, am dezvoltat o categorie aparte, dedicată advertorialelor – foarte distinctă și drăguță. Vom aduce cititorilor mai mult conținut video, frumos ambalat, emisiuni tematice din reportaje – toate într-un modul video tare fain, care, sperăm noi, va fi remarcat cât de curând pe site.

Care este profilul acelei „EA” – femeia care va accesa zilnic revista online EA.md?

EA este o femeie cu personalitate puternică și împlinită, în armonie cu ea și lumea exterioară, cheia pentru o familie fericită și schimbări calitative în societate.

EA.md a organizat deja primul eveniment din istoria sa – Pijama Party. Vor urma și alte evenimente noi, care să implice colaborări și noi întâlniri cu cititoarelei?

Bineînțeles, petrecerea în pijamale a fost doar un nou început, sperăm de bun augur. Împreună cu echipa, schițăm deja ideile pentru cel de-al doilea eveniment, iar în toamna anului 2015, când revista va împlini 5 ani de activitate, sperăm să venim cu ceva senzațional pentru dragile noastre cititoare.

Piața media arată că și numărul de concurenți este în creștere. Prin ce se diferențiază EA.md de alte surse media online de același profil?

Avem un conținut de calitate și aici nu recurg la falsa modestie. Ne străduim să tratăm profund subiectele, să scriem despre bărbați și femei care nu merită doar atenția, ci și urmarea exemplului personal. Cred că suntem originale și chiar dacă pe anumite subiecte pierdem din cititoare, cu siguranță cele care ne sunt fidele știu pentru ce fac un click ca sa ajungă pe EA.md.

Nadia Darie

În luna octombrie, revista PentruEA.md, care s-a schimbat în EA.md, împlinește 5 ani de la naștere. Ce lecții ai învățat din procesul de creștere a acestui produs?

Cam pe atunci, eu voi face trei ani de când sunt alături de EA. Nu neg că am învățat să scriu despre și pentru femei, iar acum, toată redacția știe bine ce vor femeile noastre. Am crescut, de fapt, odată cu revista, m-am cizelat, am învățat munca de echipă, am învățat cum să lauzi cu măsura și cum să cerți sau să critici constructiv. Daca mai șchiopătez, înseamnă că până la toamnă voi depune tot efortul ca să fiu o EA pe merit.

Acum, vorbești la per tu cu EA, femeia din spatele ecranului. Lasă-i un mesaj motivațional!

Tu ești cheia pentru toți și toate, tu ai curaj, tu știi ce vrei – îndrăznește, încearcă, acționează și iubește cu toată ființa ta tot ce faci! Fii tu însăți, fii EA!

Nadia Darie

Foto: Ellene Mocrii, Igor Vrabie