Nopțile cu somn adânc şi odihnitor au ca rezultat mai multă energie, un sistem imunitar mai puternic, o stare generală mai bună şi chiar o viață mai lungă , calitatea somnului influențând rutina noastră zilnică. Doar atunci când te odihnești vei fi într-o dispoziție bună şi plin de energie, motiv pentru care vei munci mai ușor şi mai productiv. Asta înseamnă că la sfârșitul zilei de lucru vei avea suficientă energie pentru treburile casnice, joaca cu copiii sau plimbatul câinelui.
Mediul în care dormim trebuie să reprezinte cadrul perfect echilibrat între armonie, confort şi sănătate, iar gama de produse Dormeo vine în susţinerea acestei formule prin produse inovatoare de calitate pentru garantarea unui somn de nota 10.
Nadia Comăneci , campioană olimpică, recomandă Dormeo pentru un Somn de nota 10!

Fiind sportivă, am învăţat foarte multe şi, chiar după ce m-am retras din activitatea competiţională, am realizat că de fapt fiecare succes este bazat pe acelaşi lucru: organizare, pasiune, dragoste pentru ceea ce faci şi foarte multă muncă. Când vine vorba de sănătate câteva lucruri sunt importante pentru mine: o alimentaţie corespunzătoare, mişcare zilnică şi odihnă. Dormeo mi-a oferit suportul de care aveam nevoie şi un confort la superlativ“, a declarat Nadia Comăneci.

Valorile brandului Dormeo sunt strâns legate de performanţele excepţionale ale Nadiei de-a lungul carierei: excelenţă, pasiune, dorinţa de a atinge perfecţiunea. De aceea, Nadia reprezintă o potrivire naturală cu brandul nostru – este cu siguranţă o persoană care și-a depășit limitele și a ridicat standardele la nivel internațional. Performanța ei se bazează pe un stil de viață sănătos iar somnul de calitate este indispensabil.“, a declarat Branko Blečić – International Marketing Manager Studio Moderna.
Despre Dormeo De peste 10 ani Dormeo concepe și produce saltele din spumă cu memorie, devenind unul dintre cele mai importante branduri în multe țări europene și promovează constant beneficiile unui somn confortabil și de calitate asupra sănătății. Dormeo oferă o gamă largă de produse pentru casă, inclusiv produse decorative, pentru baie precum și o gamă specială dedicată copiilor. http://www.dormeo.md

Despre grupul Studio Moderna Înființat în 1992, Studio Moderna este lider de piață și cel mai mare retailer multi-channel din Europa, cu vânzări sub brandurile proprii extinse în Estul Îndepărtat, Europa, America de Nord și Sud și Australia, înglobând vânzări prin TV, online, retail și comerț cu amănuntul. www.studio-moderna.com.

P

Distribuie articolul: